Διοίκηση

Διοίκηση 2016-03-24T17:46:36+00:00

Σπυρίδων Παμπουκίδης: Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Σ. Παμπουκίδης είναι ο ιδρυτής της εταιρείας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος MBA. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής όπου έχει εργαστεί ως προγραμματιστής – αναλυτής αλλά και μηχανικός υποστήριξης πωλήσεων, ενώ έχει διατελέσει και ειδικός σύμβουλος σε θέματα πληροφορικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Άγγελος Παμπουκίδης: Αντιπρόεδρος Δ.Σ

Ο Α. Παμπουκίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης. Το 2004 ανέλαβε την Οικονομική και Διοικητική Διεύθυνση ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Αντώνης Λουρίδας: Μέλος Δ.Σ

Ο Α. Λουρίδας είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης.  Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής με ειδίκευση στη σχεδίαση και ανάπτυξη εφαρμογών. Το 1994 εντάχθηκε στην ομάδα της OTS ως προγραμματιστής-αναλυτής. Από το 2000 είναι ο Υπεύθυνος των γραφείων της Εταιρείας στην Αθήνα.

Χάρης Γκούλιος: Διευθυντής Εμπορικής Διεύθυνσης

Ο Χ. Γκούλιος είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Καβάλας, ενώ έχει πραγματοποιήσει σπουδές και στο Πανεπιστήμιο του Bochum. Είναι κάτοχος MBA. Από το Δεκέμβριο του 2002 εργάζεται στην Εμπορική Διεύθυνση της Εταιρείας.

Γιάννης Καλαϊτσόπουλος: Διευθυντής Οικονομικής & Διοικητικής Διεύθυνσης

Ο Γ. Καλαϊτσόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  Εργάζεται στην OTS από το 1999 όπου ξεκίνησε από το Τμήμα Υπηρεσιών. Το 2003 ανέλαβε υπεύθυνος της ομάδας υποστήριξης των Εφαρμογών Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Στις αρχές του 2009 ανέλαβε χρέη αναπληρωτή Διευθυντή στην Οικονομική & Διοικητική Διεύθυνση, ενώ το 2011 ανέλαβε χρέη Διευθυντή.

Νίκος Τσιρίδης: Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης

Ο Ν. Τσιρίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος MBA. Το 1996 εντάχθηκε στην ομάδα της OTS με καθήκοντα προγραμματιστή στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Από 2004 εως το 2011 διετέλεσε χρέη Τεχνικού Διευθυντή ενώ σήμερα είναι Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Κωνσταντίνος Μπόζης: Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης

Ο Κ. Μπόζης είναι απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου “Greenwich” (BSc & MSc). Το 2006 ξεκίνησε να εργάζεται στην OTS στο Τμήμα Υποστήριξης, στην Ομάδα Εφαρμογών Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Το 2013 ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή.