Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά, συμμετέχοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που ενθουσιάζουν τους πελάτες και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στην οικονομία τότε σε θέλουμε στην ομάδα μας!

Εδώ και 27 χρόνια καινοτομούμε στον χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στην Ελληνική και ξένη αγορά. Σήμερα, αναβαθμίζουμε όλα τα προϊόντα μας, αξιοποιώντας το cloud και απαντάμε στις μεγαλύτερες προκλήσεις της κοινωνίας μας με λύσεις για smart cities.

Θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας μας;

Δες τις ανοιχτές θέσεις παρακάτω. Αν δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή ανοιχτές θέσεις, μην τα παρατήσεις! Ανοίγουμε τακτικά την διαδικασία προσλήψεων, στείλε μας το βιογραφικό σου στο cv@ots.gr και θα σε ενημερώσουμε στην επόμενη διαδικασία.


 

Περιγραφή Θέσης Link αίτησης Ημερομηνία έναρξης αιτήσεων Status
Software Developer https://apply.workable.com/j/F88B83DD6E 29/4/2021 Aνοιχτή
Customer Services Consultant https://apply.workable.com/j/DE39EB02B3 29/4/2021 Aνοιχτή
Customer Services Consultant 27/11/2020 Έκλεισε
Software Developer 27/11/2020 Έκλεισε
Business Development Consultant 18/10/2020 Έκλεισε
Customer Services Consultant 7/9/2020 Έκλεισε
Software Developer 7/9/2020 Έκλεισε
IT Support & Junior System Administrator 20/8/2020 Έκλεισε
Customer Services Consultant 2/9/2020 Έκλεισε
Graphic Designer 17/10/2019 Έκλεισε
International Business Developer 17/10/2019 Έκλεισε
Marketing Specialist 17/10/2019 Έκλεισε
Software Developer 17/10/2019 Έκλεισε
Customer Services Consultant 6/5/2019 Έκλεισε

Μέχρι τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα για το ομαδικό μας σπορ:

Την κουλτούρα στην OTS

Στην ομάδα μας θα βρει κανείς επιστήμονες, προγραμματιστές, λογιστές, ακόμα και φιλολόγους και ηθοποιούς. Για εμάς δεν έχει σημασία αν θέλεις να κάνεις την πρακτική σου, αν μόλις αποφοίτησες από την σχολή σου και δεν έχεις εμπειρία, αν είσαι ένας έμπειρος επαγγελματίας ή ακόμα αν αποφάσισες να κάνεις στροφή στο αντικείμενο της σταδιοδρομίας σου. Αν έχεις πάθος για τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σε ένα καλύτερο μέλλον, τότε είσαι ο άνθρωπός μας!

Οι αξίες μας έχουν επίκεντρο τον ΠΕΛΑΤΗ…

 

Customer driven Εμπνεόμαστε από την καθημερινότητα των πελατών μας και πρώτη μας προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Curious Είμαστε περίεργοι και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό προκλήσεις που δεν έχουμε ξανασυναντήσει.

Open Η ανοιχτότητα ήταν η πρώτη αξία από την δημιουργία μας πριν από 27 χρόνια. Ανοιχτά συστήματα τότε, ανοιχτά μυαλά και τότε και τώρα. Είμαστε ανοιχτοί στο καινούργιο, το διαφορετικό, το καινοτόμο.

Innovative Καινοτομούμε με νέες τεχνολογίες, μοναδικά προϊόντα και απαντούμε σε ερωτήματα που κάνεις δεν είχε λύσει.

Effective Η αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζει κάθε ομάδα και άνθρωπο στην OTS. Αποφασίζουμε και προχωράμε σε δράση άμεσα και με θάρρος, βελτιωνόμαστε συνεχώς και παρέχουμε λύσεις μεγάλης αξίας για την κοινωνία και τους πολίτες.

…Και την ΟΜΑΔΑ


Team Work Η ιστορία γράφεται από ομάδες. Από ομάδες που υποδέχονται το διαφορετικό και λειτουργούν με εμπιστοσύνη και διαφάνεια. Τίποτε σημαντικό δεν δημιουργήθηκε ποτέ από ένα άτομο που λειτουργούσε τελείως μόνο του.

 «Δεν υπάρχουν προβλήματα που να μην μπορούμε να λύσουμε μαζί, ενώ ελάχιστα είναι εκείνα που μπορούμε να λύσουμε μόνοι»

Lyndon Johnson

Στην OTS η γνώμη του καθενός στην ομάδα μετράει.

Δεν φοβόμαστε να κάνουμε λάθη, εφόσον μαθαίνουμε από αυτά.

Μαθαίνουμε να ζητάμε βοήθεια και αξιοποιούμε την ανατροφοδότηση των άλλων για να βελτιωνόμαστε.

Agility Είμαστε ευέλικτοι, οργανωνόμαστε με agile μεθοδολογίες και ελισσόμαστε ανάλογα με τις απαιτήσεις των περιστάσεων. Σύμφωνα με την θεωρία του Δαρβίνου, δεν επιβιώνει το πιο δυνατό είδος, αλλά αυτό που προσαρμόζεται πιο γρήγορα στις αλλαγές του περιβάλλοντος. Δεν φοβόμαστε την αλλαγή, πολλές φορές την επιδιώκουμε.

Continuous Improvement Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθουμε. Ακούμε ενεργητικά τους πελάτες μας και μαθαίνουμε. Ακούμε ο ένας τον άλλον στο γραφείο και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε. Δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε προσωπικά μελετώντας, πειραματιζόμενοι ξανά και ξανά.

Responsibility Στην OTS δεν μας ταιριάζει η φράση «αυτό δεν είναι δική μου δουλειά». Αναλαμβάνουμε πάντα την ευθύνη και ενεργούμε ως εκπρόσωποι όλης της εταιρείας. Κάθε άνθρωπος στην OTS έχει την δυνατότητα να πάρει τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ικανοποιήσει τον πελάτη, να υπερασπίσει την εταιρεία και να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Μαζί μας θα μεγαλώσεις, θα εξελιχθείς και θα συνεισφέρεις στην βελτίωση της ζωής όλων μας!