Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 10ου OTS Forum τις εργασίες του οποίου άνοιξε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου και χαιρέτησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ κ. Γίαννης Τσιάμης.
Τις εργασίες του Forum παρακολούθησαν στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης από όλη την Ελλάδα, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε κάθε προηγούμενη διοργάνωση. 
Στο πλαίσιο του 10ου OTS Forum οργανώθηκαν ειδικές εκδηλώσεις για καλές πρακτικές στους Δήμους, για την εφαρμογή του διπλογραφικού στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφου, για τις έξυπνες πόλεις καθώς για τις επιχειρήσεις ύδρευσης με τη συμμετοχή της ΕΔΕΥΑ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι θεματικές ενότητες για το νέο Λογιστικό Πλαίσιο της Γενικής Κυβέρνησης (ΠΔ 54/2018 – ΦΕΚ Α’ 13/6/2018) , τα ψηφιακά οργανογράμματα και τα περιγράμματα θέσεων, οι θεσμικές αλλαγές του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ καθώς και η εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου.
H OTS παρουσίασε τις νέες της εφαρμογές για τη διαχείριση εγγράφων και διαδικασιών, για τη διαχείριση στόλου οχημάτων, για την ηλεκτρονική είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών, διαχείριση μητρώου μελλών κα. 
Επίσης παρουσιάστηκαν νέες δυνατότητες στις υφιστάμενες εφαρμογές Οικονομικής διαχείρισης  όπως το νέο υποσύστημα για τη διαχείριση συμβάσεων προμήθειας,το νέο μητρώο δεσμεύσεων και το νέο λογιστικό πλαίσιο ΠΔ 54. Στην εφαρμογή της διαχείρισης προσωπικού και μισθοδοσίας παρουσιάστηκαν η νέα δυνατότητα Κατάταξης/Επανακατάταξης Μισθολογίων/Βαθμολογίων, η εξαγωγή ΔΑΥΚ/Διαχείριση ΔΑΥΚ και η δυνατότητα προσαρμογής  στη Νέα Οικονομική Ταξινόμηση. 
Η οργανωτική επιτροπή του FORUM θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες οι οποία μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους εισηγητές και τους χορηγούς.
Δεσμευόμαστε το 11ο OTS Forum να είναι ακόμη καλύτερο.     
Σας περιμένουμε όλους το φθινόπωρο του 2019.