Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Voucher Επιδότησης έως 90%

Η τελευταία περίοδος ανέδειξε τον ρόλο που διαδραμάτισε η τεχνολογία στην απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με την οικογένεια εφαρμογών Open1, η OTS έχει δημιουργήσει νέας γενιάς επιχειρηματικό λογισμικό στο Cloud, για να καλύψει τις ανάγκες μεγάλων Οργανισμών, Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς, επίσης, και για να εξομαλύνει ζητήματα όπως ανεπαρκή κεφάλαια, γρήγορη κλιμάκωση, αποτελεσματική επένδυση.

Η παροχή της καλύτερης εμπειρίας στον πελάτη είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση και πιο συγκεκριμένα για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματική λειτουργία τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310590100 sales@ots.gr για επιλέξετε μια από τις προτεινόμενες λύσεις μας.

Προτεινόμενες Λύσεις

Open1|Members – Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Συνδρομών και Μελών

Στις υπηρεσίες και τα εργαλεία της οικογένειας εφαρμογών Open1 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιλαμβάνεται η συνδρομητική πλατφόρμα Open1|Members για την Διαχείριση Μητρώου Συνδρομών και Μελών μίας κοινότητας. Το Open1|Members μετατρέπει εύκολα την υφιστάμενη δομή της επιχείρησής σας σε μία υπηρεσία 24|7, μέσα από μία πλατφόρμα που αλληλεπιδρά σε πραγματικό χρόνο με εσάς και τα μέλη σας.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάσαμε το Open1|Members, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί, σε μεγάλο βαθμό, στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με την χρήση του επιτυγχάνεται η διαχείριση είτε μιας μικρής δομής με 50 μέλη είτε μιας μεγάλης κοινότητας σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία σας είναι εξίσου σημαντική με την εμπειρία για τα μέλη σας. Έτσι, φροντίσαμε να έχετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα που χρειάζεστε μέσα στην εφαρμογή, χωρίς κόπο και δυσκολίες, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δυνατότητες που βοηθούν την επιχείρησή σας να φτάσει στην επιτυχία.

Το Open1|Members περιλαμβάνει μία σειρά εργαλείων και λειτουργιών με δυναμικές πληροφορίες που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Εύκολο στην πλοήγηση και εξαιρετικά λειτουργικό, για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό που προσφέρετε στα μέλη, σύμφωνα με τις παραμέτρους της επιλογής σας.

Ενδεικτικές λειτουργικότητες:

 • Καρτέλα μέλους
  Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε… με μια ματιά! Μία φωτογραφία βοηθά το προσωπικό της επιχείρησής σας να αναγνωρίσει τα μέλη, προσφέροντας μία προσωπική εμπειρία άμεσης επικοινωνίας, ενώ, παράλληλα, διασφαλίζεται η ελεγχόμενη προσέλευση στις εγκαταστάσεις σας με την χρήση μοναδικού QR Code. Δείτε το status των μελών σας, καθώς και τις πληροφορίες χρέωσης, τις κρατήσεις ή τις παρουσίες τους και προβείτε γρήγορα σε ενέργειες: ενημέρωσης στοιχείων, πραγματοποίησης κρατήσεων, ένταξης σε πλάνα συνδρομών και άμεση επικοινωνία για οποιαδήποτε θέμα χρειαστεί.
 • Συνδρομές
  Η προσθήκη νέας συνδρομής είναι απλή, χάρη στα Πλάνα Συνδρομών – που αποτελεί έναν γρήγορο τρόπο άμεσης οργάνωσης όλων των πακέτων συνδρομών. Μπορείτε να συμπεριλάβετε όλα τα πλάνα συνδρομών που έχουν προκύψει από προωθητικές ενέργειες, με εναλλακτικές τιμές ή διαφορετικά είδη υπηρεσιών σε διαφορετική χρονική περίοδο. Το Open1|Members έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
 • Στοιχεία πληρωμών
  Κάνετε τις διοικητικές εργασίες όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες στην καθημερινότητά σας. Δείτε σε μία οθόνη τις πρόσφατες ή όλες τις πληρωμές των μελών σας, όπως και των υπολοίπων από προηγούμενες χρεώσεις. Εκδώστε άμεσα παραστατικά, πραγματοποιήστε πληρωμές και καταγράψτε τυχόν προσαρμογές. Η πλατφόρμα διασυνδέεται με το myData, όπως και με άυλο φορολογικό μηχανισμό*, εάν επιθυμείτε να παρέχετε την δυνατότητα online πληρωμής στα μέλη σας.
 • Επικοινωνία
  Επικοινωνήστε με push notifications, email* και SMS*, με όλους ή μεμονωμένους πελάτες, και δείτε σε μία οθόνη όλο το ιστορικό επικοινωνίας μαζί τους, εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα με εύκολο τρόπο. Αναρτήστε ανακοινώσεις στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι μέσω του κινητού τους, και ενημερώστε τους για εκδηλώσεις που διοργανώνετε ή όποιο άλλο θέμα επιθυμείτε.
 • Υπηρεσίες
  Δώστε πρόσβαση στα μέλη σας στο Open1|Members άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο, για να πραγματοποιήσουν γρήγορα τις κρατήσεις τους με βάση το ημερολόγιο των εκπαιδευτών σας, σε πραγματικό χρόνο. Παρακολουθήστε την πρόοδο των μελών σας, μέσω των επισκέψεων τους και σύμφωνα με τα προγράμματα που έχουν επιλέξει, και παρέχετε ανώτερες υπηρεσίες.

*προαιρετικά


Open1|Booking – Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων & Προγραμματισμού Προσέλευσης

Εξοικονομήστε τον χρόνο που αφιερώνετε στον συντονισμό των ραντεβού, μέσω τηλεφώνου και email, με μία πλατφόρμα προγραμματισμού, κρατήσεων και ηλεκτρονικών ραντεβού all-in-one.

Οργανώστε online τις κρατήσεις και τα ραντεβού με τους πελάτες σας 24|7 και διαχειριστείτε τα, με εύκολο και άμεσο τρόπο, από την οθόνη του smartphone σας.

Το Open1|Booking είναι αναγνωρισμένο ήδη από το ευρύ κοινό, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο κρατήσεις και ηλεκτρονικά ραντεβού σε όλη την χώρα.

Ενδεικτικές λειτουργικότητες:

 • Προσβασιμότητα
  Ελαχιστοποιείστε το κενό επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Το Open1|Booking θα τους επιτρέψει να βλέπουν τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να επιλέξουν, εύκολα, την ώρα που τους βολεύει.
 • Ευελιξία
  Δείτε τα ραντεβού και τα προγράμματα του προσωπικού της επιχείρησής σας, για οποιαδήποτε ημέρα/εβδομάδα/μήνα, με μία ματιά. Εντοπίστε εύκολα τα κενά στο πρόγραμμα, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αναπροσαρμογή του άμεσα. Συγχρονίστε τα ραντεβού των πελατών σας με τα ημερολόγιά τους, όπως το Google Cal, ή το Outlook.
 • Ενημέρωση
  Οι πελάτες σας λαμβάνουν αυτοματοποιημένα email για κάθε ραντεβού/κράτηση ή ακύρωση, που πραγματοποιούν αυτοί ή εσείς γι’ αυτούς, έτσι ώστε να ενημερώνονται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν μαζί σας.
 • Εποπτεία
  Καθορίστε τα δικαιώματα πρόσβασης του προσωπικού της επιχείρησής σας στο Open1|Booking, σύμφωνα με τους ρόλους τους, και αφήστε τα να διαχειρίζονται τα δικά τους προγράμματα. Αποκτείστε, καθημερινά, εικόνα σχετικά με την παραγωγικότητα του προσωπικού και τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών.
 • Εξοικονόμηση Χρόνου / Πόρων
  Απεικονίστε άμεσα και με εύκολο τρόπο, με την χρήση της πλατφόρμας, στο πελατολόγιο σας, την διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών σας. Πραγματοποιήστε αυτόματη δέσμευση χρόνου/πόρων κατά την κράτηση ενός ραντεβού, με ημερήσιο ανώτατο όριο ανά ημέρα/πελάτη. Εξοικονομήστε τον χρόνο που αφιερώνετε στην μη αυτόματη διαχείριση χρόνου και των πόρων σας, οργανωμένα, και βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνουν ποτέ διπλές κρατήσεις.
 • Συνεχίστε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και απομακρυσμένα
  Προσφέρετε την δυνατότητα ραντεβού/κρατήσεων και για τις διαδικτυακές διαβουλεύσεις με τους πελάτες σας, εάν αυτό είναι εφικτό, έτσι ώστε η επιχειρηματική σας δραστηριότητα να μην σταματά ακόμα και όταν οι πελάτες δεν μπορούν να έρθουν στον χώρο σας.
 • Πρόσβαση από παντού
  Με την δυνατότητα χρήσης του Open1|Booking σε κάθε έκδοση Android ή iOS, μπορείτε να μεταφέρετε τον προγραμματισμό ολόκληρης της επιχείρησή σας στην «τσέπη» σας. Παρέχετε προνόμια στο πελατολόγιό σας, προσφέροντάς τους συνεχή ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σας, όπως και του νέου ραντεβού ή κράτησης, ακόμα και όταν δεν υπάρχει φορητός υπολογιστής.

Open1|Process – Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Διακίνησης Εγγράφων

Η πλατφόρμα Open1|Process αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μιας επιχείρησης, μέσω της μοντελοποίησης και αυτοματοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών της.

Με τη βοήθεια του Open1|Process, τα στελέχη και το προσωπικό μιας επιχείρησης συνεργάζονται για την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών τους, ανεξάρτητα από το ωράριο ή τη φυσική παρουσία του καθενός. Μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες, σε ένα σημείο, τις εκκρεμείς υποθέσεις που τους ανατίθενται (συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων ή άλλων αρχείων που αφορούν στην υπόθεση του ιστορικού της πορείας διεκπεραίωσης της κλπ.), όπως, επίσης, και να εκκινούν νέες υποθέσεις.

Ενδεικτικές λειτουργικότητες:

 • Προσβασιμότητα
  Η πλατφόρμα είναι εγκατεστημένη στο Cloud και δεν απαιτεί εγκαταστάσεις στις μηχανογραφικές υποδομές της επιχείρησης. Είναι web-based και ο κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση μέσω του internet browser που χρησιμοποιεί από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται.
 • Διαμόρφωση σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης
  Διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησης, τυποποιώντας τις ενέργειες εκτέλεσης των διαδικασιών που ακολουθούν οι εργαζόμενοι για να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις που τους ανατίθενται. Αποτυπώνεται η οργανωτική δομή της επιχείρησης, οι ρόλοι και τα καθήκοντα που έχει κάθε εργαζόμενος. Γίνεται συστηματική απεικόνιση, με τυποποιημένο τρόπο (BPMN 2.0), των βημάτων των διαδικασιών της επιχείρησης, ανεξάρτητα από τον βαθμό πολυπλοκότητάς τους. Δίνεται δυνατότητα ορισμού του προσώπου ή ρόλου που μπορεί να εκτελέσει κάθε βήμα καθώς και εισαγωγής πρότυπων εγγράφων ή φορμών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο εργαζόμενος κατά τη διεκπεραίωση των υποθέσεών του. Με απλό και γρήγορο τρόπο οι διαδικασίες μπορούν να τροποποιούνται όποτε υπάρχει ανάγκη, τηρώντας, παράλληλα, το ιστορικό των αλλαγών τους.
 • Ταυτοποίηση χρηστών και ελεγχόμενη πρόσβαση
  Η διαχείριση χρηστών και ο καθορισμός των δικαιωμάτων πρόσβασης ρυθμίζονται και ελέγχονται με βάση τα αποδεκτά, ανοικτά πρότυπα OAuth 2.0, OpenID Connect, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στην πλατφόρμα.
 • Τυποποίηση Διαδικασιών- Συνεργατικότητα- Επιτάχυνση διεκπεραίωσης υποθέσεων
  Μέσω της τυποποίησης των διαδικασιών επιτυγχάνεται η τεκμηρίωση του συνόλου των διαδικασιών της επιχείρησης και η διάχυση της σχετικής γνώσης προς τους εργαζόμενους. Εξασφαλίζεται ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των εργαζομένων που εμπλέκονται στη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διεκπεραίωσης των υποθέσεων και την αύξηση της παραγωγικότητας.
 • Απεικόνιση αλλά και εκτέλεση των διαδικασιών από το ίδιο περιβάλλον
  Τόσο η καταγραφή όσο και η εκτέλεση των διαδικασιών γίνεται από ενιαίο περιβάλλον, χωρίς την ανάγκη χρήσης πολλαπλών υποσυστημάτων που αυξάνουν την πολυπλοκότητα στη διαχείριση και χρήση του συστήματος.
 • Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων
  Η πλατφόρμα ενσωματώνει δυνατότητες διαχείρισης όλων των ενεργειών διακίνησης των εγγράφων της επιχείρησης (ηλεκτρονική διακίνηση, δρομολόγηση, κοινοποίηση, χρέωση, απάντηση εγγράφου, ψηφιακή υπογραφή, κτλ.) με απλό και εύχρηστο τρόπο. Έτσι, περιορίζεται η χρήση εγγράφων σε έντυπη μορφή, μειώνοντας τα έξοδα για γραφική ύλη και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησης, ενώ παράλληλα, επιτρέπουμε στους εργαζόμενους να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα, που τους αφορούν, από οποιοδήποτε σημείο εργάζονται.
 • Αναζήτηση Αρχείων και Υποθέσεων
 • Η αποθήκη εγγράφων και υποθέσεων του συστήματος επιτρέπει την εύκολη αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο, με την χρήση πολλαπλών κριτηρίων και με αποτελεσματικό τρόπο, ακόμα και για πολύ μεγάλο αριθμό εγγράφων. Έτσι, ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο, σε υποθέσεις που τον αφορούν, είτε ανοικτές είτε ολοκληρωμένες, καθώς και σε έγγραφα και αρχεία που σχετίζονται με τις υποθέσεις.

OTS -FinanceΣύστημα Οικονομικής Διαχείρισης Δημοσίου

Η Λογιστική Δημοσίου της OTS καλύπτει πλήρως τις επιταγές και προβλέψεις του Θεσμικού και Κανονιστικού Πλαισίου. Περιλαμβάνει όλες τις πρόσφατες απαιτήσεις που έχουν προκύψει για Στοχοθεσία και μηνιαία παρακολούθηση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, κατάρτιση και εκτέλεση Προϋπολογισμών και Απολογισμών. Περιλαμβάνει όλα τα υποσυστήματα που αφορούν στην Οικονομική Διαχείριση σε ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας.

Λειτουργίες / Χαρακτηριστικά

Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης – Προϋπολογισμός

 • Κατάρτιση του πίνακα Στοχοθεσίας με παροχή πληθώρας πληροφοριών από το Σύστημα για την ρεαλιστική συμπλήρωσή τους και παρακολούθηση σε επίπεδο ημέρας, ώστε να διασφαλίζεται η μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια επίτευξη των στόχων.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης των οντοτήτων των ανακεφαλαιώσεων και των ομαδοποιήσεων ΚΑΕ που προβλέπονται από την υιοθέτηση των δημοσιονομικών κανόνων και πρακτικών.
 • Διάθεση Πίστωσης, Απόφαση και Έκθεση Ανάληψης Δαπάνης, ενημέρωση και παρακολούθηση του Μητρώου Δεσμεύσεων.
 • Πλήρης συμβατότητα με τον Κόμβο Διαλειτουργικότητας του ΥΠΕΣ για ασφαλή αποστολή των απαραίτητων στοιχείων σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
 • Εξαγωγή πληθώρας αναφορών και πληροφοριακών στοιχείων για ενημέρωση της Διοίκησης.
 • Κατάρτιση Προϋπολογισμού με έλεγχο πλεονάσματος, ελλείμματος, φύλλα αιτιολόγησης δαπανών, χαρακτηρισμοί Κ.Α.Ε. με Ταμειακή Κατηγορία και Χρηματοδότηση.
 • Αυτόματη μεταφορά στοιχείων προηγούμενης χρήσης.
 • Αυτόματη παραγωγή Λογιστικών Άρθρων σε όλες τις κινήσεις.
 • Δημιουργία αναμορφώσεων με αυτόματη ενημέρωση αποθεματικού.
 • Εκθέσεις Ανάληψης Δαπάνης με αυτόματη αρίθμηση, έλεγχο διαθέσιμης πίστωσης και προοδευτική παρακολούθηση υπολοίπων Δεσμεύσεων ανά Κ.Α.Ε.

Διαχείριση Προμηθειών – Διαχείριση Έργων & Χρηματοδοτήσεων

 • Δυνατότητα παρακολούθησης οικονομικών στοιχείων έργων.
 • Παραστατικά Δαπανών και Αγορών με έλεγχο διαθέσιμου ποσού, αυτόματο υπολογισμό κρατήσεων και αυτόματη έκδοση Δελτίου Συμψηφιστικής Εγγραφής. Δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας Ενταλμάτων.
 • Αυτόματη έκδοση Πρωτοκόλλων παραλαβής, Βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης, Συμφωνητικών και Γνωμοδοτήσεων.
 • Τήρηση Μητρώου Παγίων και περιουσίας, με δυνατότητες αυτόματης απόδοσης λογαριασμού. Χρέωση παγίου σε τμήματα και υπευθύνους. Αυτόματη απόσβεση και άμεση εμφάνιση των αναλυτικών κινήσεων του παγίου.
 • Τήρηση αρχείων Αποθήκης με ιεραρχική δόμηση των επιμέρους αποθηκών και παρακολούθηση της διακίνησης.

Εκκαθάριση Δαπανών – Λογιστήριο

 • Διαχείριση Μισθοδοτικών καταστάσεων.
 • Δυνατότητα ενταλματοποίησης πολλών παραστατικών πολλών δικαιούχων.
 • Αυτόματη ένταξη και έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ανάλογα με τον τύπου του Εντάλματος.
 • Εύκολη διαχείριση ενταλμάτων προπληρωμής και πάγιας προκαταβολής.
 • Ενσωματωμένο κύκλωμα προληπτικού ελέγχου με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες

Έσοδα

 • Προβλέψεις Εσόδων και αμφίδρομη επικοινωνία με την ταμειακή Υπηρεσία για την πορεία εισπράξεων.
 • Σύνταξη Χρηματικών Καταλόγων με δυνατότητες δόσεων. Αυτόματη εισαγωγή από περιφερειακές εφαρμογές.
 • Βεβαιώσεις Χρηματικών Καταλόγων με δυνατότητα παρακολούθησης προσφυγών.
 • Μαζική έκδοση ειδοποιητηρίων οφειλετών.
 • Διαχείριση Οίκοθεν Βεβαιώσεων.
 • Αυτόματη δημιουργία Διπλοτύπων Είσπραξης.
 • Αυτόματος υπολογισμός προσαυξήσεων.

Ταμειακή Διαχείριση

 • Αυτοματοποιημένη διαδικασία πληρωμής Ενταλμάτων.
 • Δημιουργία Γραμματίων είσπραξης είτε από Διπλότυπα είτε από παραστατικά εσόδων.
 • Απόδοση κρατήσεων με δυνατότητα ομαδοποιημένης επιλογής.
 • Πλήρης Διαχείριση παρακρατούμενου Φόρου.
 • Τήρηση των προβλεπόμενων βιβλίων και στοιχείων, Ισολογισμοί, Απολογισμοί, Οικονομικές Καταστάσεις.
 • Εύκολη Παρακολούθηση Λογαριασμών Όψεως.
 • Δυνατότητα έκδοσης μηχανογραφημένων Επιταγών

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνει όλα τα υποσυστήματα που αφορούν στην Οικονομική Διαχείριση σε ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας.

 • Αυτόματη δημιουργία όλων των απαραίτητων Λογιστικών Άρθρων και Κινήσεων χωρίς επιπρόσθετες επιβαρύνσεις του χρήστη.
 • Προσομοιώνει την καθημερινή εργασία των χρηστών με ειδικά σχεδιασμένα παραστατικά κίνησης για κάθε ενέργεια.
 • Καθολική εικόνα της Οικονομικής κατάστασης του Οργανισμού.
 • Ισχυρό σύστημα παραμετροποίησης.
 • Εμφάνιση όλου του Οικονομικού έτους σε μια οικεία οθόνη.
 • Ελέγχει, ενημερώνει ή απαγορεύει σε κάθε περίπτωση υπερβάσεων, υπερκαλύψεων και λαθών.
 • Ισχυρό σύστημα ελέγχου πρόσβασης, επιτρέπει τη χρήση σε ομάδες χρηστών με συγκεκριμένα δικαιώματα (προβολής, εγγραφής, μεταβολής, διαγραφής) τα οποία καθορίζει ο διαχειριστής του συστήματος.
 • Πλήρης διασύνδεση με περιφερειακές εφαρμογές που αφορούν στην Οικονομική διαχείριση (Μισθοδοσία, Ύδρευση, Κοιμητήρια, Διαχείριση προστίμων ΚΟΚ, ΤΑΠ, Εισφορά Γης σε Χρήμα, Τέλος παρεπιδημούντων 0,5 %, Παρακολούθηση Έργων, Άδειες καταστημάτων, Προμήθειες, Διαύγεια, Αιτήσεις δαπανών, Σύστημα Δημοσίευσης).
 • Λειτουργικό, εύχρηστο, ασφαλές και προπάντων αξιόπιστο προς τους χρήστες.
 • Παραγωγή εκτυπώσεων και σε ηλεκτρονική μορφή (Ms Excel, ASCI, PDF).

OTS – WebProtocol – Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα πρωτοκόλλου και ηλεκτρονικής διακίνησης & διαχείρισης εγγράφου

Κάλυψη όλων των αναγκών διαχείρισης του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και της ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων σε μία και μόνο οθόνη. Δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε υπηρεσίας. Ψηφιοποίηση εγγράφου, επισυναπτόμενο με το πρωτόκολλο και διακίνηση του εγγράφου ηλεκτρονικά. Σκοπός του είναι η αποτελεσματική διαχείριση των εγγράφων.

 • Ευκολία στην εγκατάσταση και άμεσα προσβάσιμο από όλους τους χρήστες της Υπηρεσίας μέσω browser.
 • Πλήρως παραμετροποιήσιμο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε Υπηρεσίας. ‣ Ευκολία στην χρήση μέσω μιας και μοναδικής καρτέλας πρωτοκόλλου.
 • Δυνατότητα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και διακίνησης εγγράφων.
 • Δυνατότητα άμεσης σάρωσης εγγράφων μονοσέλιδη και πολυσέλιδη, συμβατό με όλους τους twain scanners.
 • Πλήθος συντομεύσεων στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες του χρήστη.
 • Δυνατότητα διατήρησης πολλαπλών χρεώσεων και πολλαπλών κοινοποιήσεων και αποδεκτών.
 • Έξυπνα εργαλεία στη δημιουργία πολλαπλών πρωτοκόλλων με κοινά στοιχεία.
 • Δυνατότητα εμφάνισης αλυσίδας σχετικών και δυνατότητα μετάβασης σε όλα τα συσχετιζόμενα έγγραφα.
 • Δυνατότητα εκτύπωσης αποδεικτικού παραλαβής.
 • Δυνατότητα καταγραφής και παρακολούθησης ιστορικού ενεργειών διεκπεραίωσης.
 • Δυνατότητα διαβάθμισης εγγράφου ως απόρρητο – εμπιστευτικό – απλό.
 • Δυνατότητα καταχώρησης παρατηρήσεων σε κάθε αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς περιορισμό.
 • Απλός τρόπος αναζήτησης κάνοντας χρήση του αριθμού του πρωτοκόλλου.
 • Δυνατότητα ημερολογιακών αναζητήσεων (ανά ημέρα, βδομάδα, μήνα).
 • Δυνατότητα πολλαπλών αναζητήσεων με χρήση οποιουδήποτε συνδυασμού κριτηρίων (ανά υπάλληλο, τμήμα, θέμα και κατάσταση εγγράφου)
 • Δυνατότητα καθορισμού φίλτρων σύμφωνα με τα οποία θα περιορίζονται οι εγγραφές των ευρετηρίων ή των εκτυπώσεων.
 • Δυνατότητα καθορισμού τρόπου ταξινόμησης των επιλεγόμενων με τη λειτουργία της αναζήτησης εγγραφών.
 • Εξαγωγή στατιστικών ερωτημάτων.
 • Δυνατότητα εκτύπωσης αποδεικτικού παραλαβής (παραμετροποιήσιμο για την κάθε υπηρεσία) – και ετικετών.
 • Πλήθος προσχεδιασμένων εκτυπώσεων που καλύπτουν τις ανάγκες της Υπηρεσίας.
 • Μηχανισμός ειδοποιήσεων (email , sms κτλ.) σε οποιοδήποτε αποστολέα είτε πχ. στον υπάλληλο που έχει χρεωθεί ένα πρωτόκολλο.
 • Διασύνδεση με τρίτα συστήματα (email server, portals, ldap κτλ.).
 • Λογική απεικόνιση της οργανωτικής δομής με άπειρα επίπεδα δίνοντας ρόλους τμηματαρχών, υπαλλήλων και διαχειριστών.
 • Τήρηση προσκομιζόμενων δικαιολογητικών σε κάθε υπόθεση της Υπηρεσίας με δυνατότητα ομαδοποίησης ανά τύπο αίτησης και προβολής τους στο αποδεικτικό παραλαβής.
 • Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών χρήσεων ανεξάρτητων ή εξαρτημένων μεταξύ τους.
 • Δυνατότητα υποχρεωτικών πεδίων ανά χρήση πρωτοκόλλου.
 • Διατήρηση ιστορικού μεταβολών με καταγραφή του χρήστη, ημερομηνίας, ώρας καθώς και των πεδίων που μεταβλήθηκαν, είτε για κάθε πρωτόκολλο μεμονωμένα είτε για όλες τις εγγραφές.
 • Ενιαία διαχείριση χρηστών, με πλήθος δικαιωμάτων χρηστών ανά ομάδα χρήσης. Εύκολα παραμετροποιήσιμο.
 • Εύκολοι μηχανισμοί δρομολογήσεων πρωτοκόλλων (πχ. εσωτερική διακίνηση) μεταξύ των πολλαπλών χρήσεων.
 • Ενημέρωση των χρηστών με τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής (μετά από αναβάθμιση) καθώς και παρακολούθηση online video.

OTS – WSP | Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Σχεδίων Ασφάλειας Νερού

open1water.eu

Τι είναι

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό πληροφοριακό σύστημα για τη διαρκή παρακολούθηση και τον έλεγχο της ποιότητας του πόσιμου νερού στην αλυσίδα διανομής του. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, με δυνατότητα εποπτείας και ελέγχου όλου του φάσματος παραγωγής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διανομής νερού στον καταναλωτή εξασφαλίζοντας την πιστή εφαρμογή του Σχεδίου Ασφαλείας Νερού σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.

Συμμόρφωση με θεσμικό πλαίσιο

Εξασφαλίζει την ορθή εφαρμογή και παρακολούθηση των Σχεδίων Ασφάλειας Νερού όπως απαιτείται από την Οδηγία πλαίσιο 2000/60/ΕΚ για την προστασία των υδάτινων πόρων, και την ενσωμάτωσή της στο Ν. 3199/2003 με τις Υ.Α. και το Π.Δ. 51/2007 που αποτελούν το βασικό εργαλείο διαχείρισης των υδατικών πόρων και συνδυάζουν ποιοτικούς, οικολογικούς και ποσοτικούς στόχους για την προστασία και την καλή κατάσταση όλων των υδάτινων πόρων.

Συμμορφώνεται με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και ιδιαίτερα στην ΚΥΑ αριθμ. Γ1(δ)/ΓΠ οικ.67322/06.09.2017 «Ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης σε συμμόρφωση προς τις διατάξεις της Οδηγίας 98/83/ΕΚ του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της 3ης Νοεμβρίου 1998 όπως τροποποιήθηκε με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/1787 (L260, 7.10.2015)» (ΦΕΚ Β’3282/2017).

Λειτουργικά χαρακτηριστικά

 • Περιγραφή Συστήματος Παραγωγής και Διανομής
 • Πηγές υδροληψίας – Χάρτες – Γεωλογική αναγνώριση
 • Σύστηματα Επεξεργασίας – Απολύμανσης
 • Σύστημα Διανομής (Δεξαμενές, Αντλιοστάσια, Δίκτυο)
 • Προσδιορισμός Κινδύνων και Απειλών
 • Προσδιορισμός κινδύνων (Βιολογικοί, Χημικοί, Φυσικοί, Ραδιενεργοί)
 • Προσδιορισμός επικίνδυνων γεγονότων
 • Αξιολόγηση επικίνδυνων περιστατικών
 • Προσδιορισμός Μέτρων Ελέγχου – Αντιμετώπισης
 • Προσδιορισμός διαδικασιών για την ελαχιστοποίηση εμφάνισης κινδύνων
 • Τεκμηρίωση των δράσεων για τον περιορισμό των κινδύνων
 • Παρακολούθηση
 • Προσδιορισμός παραμέτρων παρακολούθησης
 • Καθορισμός λειτουργικών ορίων
 • Κατάρτιση σχεδίου παρακολούθησης
 • Διοικητικές – Διαχειριστικές Διαδικασίες
 • Προσδιορισμός διορθωτικών δράσεων για την αντιμετώπιση περιστατικών
 • Προσδιορισμός δράσεων έκτακτης ανάγκης (φυσικές καταστροφές, έκτακτα περιστατικά υγειονομικού χαρακτήρα)
 • Προγράμματα υποστήριξης
 • Αποτύπωση δραστηριοτήτων (εκπαίδευση προσωπικού, πρόγραμμα συντήρησης, επάρκεια αρχειοθέτησης, προδιαγραφές – ποιότητα υλικών)
 • Τεκμηρίωση
 • Υλικό τεκμηρίωσης για την ανασκόπηση της επάρκειας του Σχεδίου
 • Επιβεβαίωση – Επικύρωση – Βελτίωση
 • Μέτρηση αποτελεσματικότητας του Σχεδίου
 • Ανασκόπηση μέτρων ελέγχου, μικροβιολογικών και χημικών δοκιμών

Πλεονεκτήματα

 • Απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας
 • Αρθρωτό και εύκολα επεκτάσιμο σύστημα
 • Μηχανισμός ειδοποίησης (alerting) σε περίπτωση υπερβάσεων
 • Ισχυρός μηχανισμός παραγωγής αναφορών
 • Πρωτοποριακή λειτουργία στο Cloud
 • Πλήρης εναρμόνιση με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες
 • Ολιστική προσέγγιση για τη διασφάλιση της ποιότητας νερού
 • Καλύτερη κατανόηση του συστήματος και των κινδύνων
 • Απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης / επικαιροποίησης σχεδίων ασφαλείας

OPEN1|YDATA BILLING- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Το YDATA Βilling αποτελεί τη νέα web εφαρμογή για τη διαχείριση της ύδρευσης & αποχέτευσης με στόχο την απλοποίηση και αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών των Φορέων διαχείρισης ύδρευσης και αποχέτευσης, με νέες λειτουργικότητες για καλύτερη εποπτεία δεδομένων.

Συνδέσεις
Περιλαμβάνει δυναμικό ευρετήριο όλων των συμβολαίων με τους καταναλωτές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες με δυνατότητα διαμόρφωσης των στηλών που θα παρακολουθούνται καθώς επίσης και όλα τα βασικά στοιχεία της σύνδεσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά συμβόλαιο/σύνδεση.

Υδρόμετρα
Στο κύκλωμα των Υδρομέτρων καταγράφονται οι μετρήσεις/ενδείξεις που χρησιμοποιούνται για την έκδοση των λογαριασμών ύδρευσης. Χωρίζονται σε μετρήσεις που δεν έχει γίνει υπολογισμός και σε μετρήσεις με υπολογισμένη κατανάλωση.

Καταναλώσεις
Με την καταχώρηση των μετρήσεων υπολογίζονται οι καταναλώσεις για την έκδοση των λογαριασμών, με δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού έναντι καταναλώσεων, χωρίς ορισμό ειδικής περιόδου έναντι και βάσει προηγούμενων μετρήσεων σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν μετρήσεις στην οριζόμενη περίοδο.

Λογαριασμοί-Παραστατικά
Περιλαμβάνει ευρετήριο τελευταίων λογαριασμών προσφέροντας ολοκληρωμένη εικόνα ανά σύνδεση, όπου εμφανίζονται ο τελευταίος λογαριασμός, προηγούμενες οφειλές και η κατάσταση του λογαριασμού. Παρέχεται η δυνατότητα μαζικής οριστικοποίησης των λογαριασμών για την αποστολή τους.

Διακανονισμοί
Στο κύκλωμα των Διακανονισμών παρέχεται η δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού του κοστολογίου σύμφωνα με τον αριθμό των δόσεων που επιλέχθηκαν.

Ταμείο
Παρέχεται η δυνατότητα είσπραξης λογαριασμού με barcode όπου υπολογίζονται αυτόματα το κόστος του λογαριασμού, τυχόν οφειλές και τόκοι. Στο ευρετήριο των εισπράξεων εμφανίζονται όλες οι εισπράξεις που έχουν πραγματοποιηθεί είτε μέσω ΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, είτε μέσω της πλατφόρμας YDATA.eu

Αναφορές
Παρακολούθηση στατιστικών δεδομένων για την καλύτερη λήψη αποφάσεων. Δυνατότητα παρακολούθησης εισπραξιμότητας και σύγκρισης ετών με προβολή δεδομένων ανά μήνα/ημέρα. Παραγωγή δυναμικών αναφορών ανάλογα με τις ανάγκες του Φορέα.

Τηλεμετρία δικτύου ύδρευσης
Με στόχο την αυτοματοποίηση της διαδικασίας καταμέτρησης της κατανάλωσης, τον έγκαιρο εντοπισμό διαρροών, την αυτόματη ανίχνευση παράνομης χρήσης και την παρακολούθηση της κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο, παρέχεται η δυνατότητα διασύνδεσης με συστήματα αυτόματης μέτρησης της κατανάλωσης (AMR- Automatic Meter Reading).

Με τη χρήση έξυπνων υδρομέτρων και τη διασύνδεσή τους είτε με το YDATA billing είτε με το YDATA.eu απλοποιείται η διαχείριση των δεδομένων κατανάλωσης, επιτρέποντας την λήψη των δεδομένων απευθείας από τους καταναλωτές. Επιτυγχάνεται μείωση των σφαλμάτων τιμολόγησης, ενώ οι καταναλωτές γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωσή τους και λαμβάνουν ενδείξεις για τυχόν διαρροές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να ενημερωθείτε για προϊόντα ή υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική σας επιχείρηση στα: 2310 590100 ή στο sales@ots.gr