Voucher Επιδότησης έως 90%

Designed  to Impress

Η τελευταία περίοδος ανέδειξε τον ρόλο που διαδραμάτισε η τεχνολογία στην απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με την οικογένεια εφαρμογών Open1, η OTS έχει δημιουργήσει νέας γενιάς επιχειρηματικό λογισμικό στο  Cloud, για να καλύψει τις ανάγκες μεγάλων Οργανισμών, Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς, επίσης, και για να εξομαλύνει ζητήματα όπως ανεπαρκή κεφάλαια, γρήγορη κλιμάκωση, αποτελεσματική επένδυση.

Η παροχή της καλύτερης εμπειρίας στον πελάτη είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση και πιο συγκεκριμένα για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματική λειτουργία τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310590100 sales@ots.gr για επιλέξετε μια από τις προτεινόμενες λύσεις μας.

 

Προτεινόμενες Λύσεις

Open1|Members – Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Συνδρομών και Μελών

Στις υπηρεσίες και τα εργαλεία της οικογένειας εφαρμογών Open1 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιλαμβάνεται η συνδρομητική πλατφόρμα Open1|Members για την Διαχείριση Μητρώου Συνδρομών και Μελών μίας κοινότητας. Το Open1|Members μετατρέπει εύκολα την υφιστάμενη δομή της επιχείρησής σας σε μία υπηρεσία 24|7, μέσα από μία πλατφόρμα που αλληλεπιδρά σε πραγματικό χρόνο με εσάς και τα μέλη σας.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάσαμε το Open1|Members, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί, σε μεγάλο βαθμό, στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με την χρήση του επιτυγχάνεται η διαχείριση είτε μιας μικρής δομής με 50 μέλη είτε μιας μεγάλης κοινότητας σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία σας είναι εξίσου σημαντική με την εμπειρία για τα μέλη σας. Έτσι, φροντίσαμε να έχετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα που χρειάζεστε μέσα στην εφαρμογή, χωρίς κόπο και δυσκολίες, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δυνατότητες που βοηθούν την επιχείρησή σας να φτάσει στην επιτυχία.

Το Open1|Members περιλαμβάνει μία σειρά εργαλείων και λειτουργιών με δυναμικές πληροφορίες που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Εύκολο στην πλοήγηση και εξαιρετικά λειτουργικό, για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό που προσφέρετε στα μέλη, σύμφωνα με τις παραμέτρους της επιλογής σας.

Ενδεικτικές λειτουργικότητες:

 • Καρτέλα μέλους
  Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε… με μια ματιά! Μία φωτογραφία βοηθά το προσωπικό της επιχείρησής σας να αναγνωρίσει τα μέλη, προσφέροντας μία προσωπική εμπειρία άμεσης επικοινωνίας, ενώ, παράλληλα, διασφαλίζεται η ελεγχόμενη προσέλευση στις εγκαταστάσεις σας με την χρήση μοναδικού QR Code. Δείτε το status των μελών σας, καθώς και τις πληροφορίες χρέωσης, τις κρατήσεις ή τις παρουσίες τους και προβείτε γρήγορα σε ενέργειες: ενημέρωσης στοιχείων, πραγματοποίησης κρατήσεων, ένταξης σε πλάνα συνδρομών και άμεση επικοινωνία για οποιαδήποτε θέμα χρειαστεί.
 • Συνδρομές
  Η προσθήκη νέας συνδρομής είναι απλή, χάρη στα Πλάνα Συνδρομών – που αποτελεί έναν γρήγορο τρόπο άμεσης οργάνωσης όλων των πακέτων συνδρομών. Μπορείτε να συμπεριλάβετε όλα τα πλάνα συνδρομών που έχουν προκύψει από προωθητικές ενέργειες, με εναλλακτικές τιμές ή διαφορετικά είδη υπηρεσιών σε διαφορετική χρονική περίοδο. Το Open1|Members έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
 • Στοιχεία πληρωμών
  Κάνετε τις διοικητικές εργασίες όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες στην καθημερινότητά σας. Δείτε σε μία οθόνη τις πρόσφατες ή όλες τις πληρωμές των μελών σας, όπως και των υπολοίπων από προηγούμενες χρεώσεις. Εκδώστε άμεσα παραστατικά, πραγματοποιήστε πληρωμές και καταγράψτε τυχόν προσαρμογές. Η πλατφόρμα διασυνδέεται με το myData, όπως και με άυλο φορολογικό μηχανισμό*, εάν επιθυμείτε να παρέχετε την δυνατότητα online πληρωμής στα μέλη σας.
 • Επικοινωνία
  Επικοινωνήστε με push notifications, email* και SMS*, με όλους ή μεμονωμένους πελάτες, και δείτε σε μία οθόνη όλο το ιστορικό επικοινωνίας μαζί τους, εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα με εύκολο τρόπο. Αναρτήστε ανακοινώσεις στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι μέσω του κινητού τους, και ενημερώστε τους για εκδηλώσεις που διοργανώνετε ή όποιο άλλο θέμα επιθυμείτε.
 • Υπηρεσίες
  Δώστε πρόσβαση στα μέλη σας στο Open1|Members άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο, για να πραγματοποιήσουν γρήγορα τις κρατήσεις τους με βάση το ημερολόγιο των εκπαιδευτών σας, σε πραγματικό χρόνο. Παρακολουθήστε την πρόοδο των μελών σας, μέσω των επισκέψεων τους και σύμφωνα με τα προγράμματα που έχουν επιλέξει, και παρέχετε ανώτερες υπηρεσίες.

 

*προαιρετικά


Open1|Booking  – Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων & Προγραμματισμού Προσέλευσης

Εξοικονομήστε τον χρόνο που αφιερώνετε στον συντονισμό των ραντεβού, μέσω τηλεφώνου και email, με μία πλατφόρμα προγραμματισμού, κρατήσεων και ηλεκτρονικών ραντεβού all-in-one.

Οργανώστε online τις κρατήσεις και τα ραντεβού με τους πελάτες σας 24|7 και διαχειριστείτε τα, με εύκολο και άμεσο τρόπο, από την οθόνη του smartphone σας.

Το Open1|Booking είναι αναγνωρισμένο ήδη από το ευρύ κοινό, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο κρατήσεις και ηλεκτρονικά ραντεβού σε όλη την χώρα.

Ενδεικτικές λειτουργικότητες:

 • Προσβασιμότητα
  Ελαχιστοποιείστε το κενό επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Το Open1|Booking θα τους επιτρέψει να βλέπουν τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να επιλέξουν, εύκολα, την ώρα που τους βολεύει.
 • Ευελιξία
  Δείτε τα ραντεβού και τα προγράμματα του προσωπικού της επιχείρησής σας, για οποιαδήποτε ημέρα/εβδομάδα/μήνα, με μία ματιά. Εντοπίστε εύκολα τα κενά στο πρόγραμμα, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αναπροσαρμογή του άμεσα. Συγχρονίστε τα ραντεβού των πελατών σας με τα ημερολόγιά τους, όπως το Google Cal, ή το Outlook.
 • Ενημέρωση
  Οι πελάτες σας λαμβάνουν αυτοματοποιημένα  email για κάθε ραντεβού/κράτηση  ή ακύρωση, που πραγματοποιούν αυτοί ή εσείς γι’ αυτούς, έτσι ώστε να ενημερώνονται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν μαζί σας.
 • Εποπτεία
  Καθορίστε τα δικαιώματα πρόσβασης του προσωπικού της επιχείρησής σας στο Open1|Booking, σύμφωνα με τους ρόλους τους, και αφήστε τα να διαχειρίζονται τα δικά τους προγράμματα.  Αποκτείστε, καθημερινά, εικόνα σχετικά με την παραγωγικότητα του προσωπικού και τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών.
 • Εξοικονόμηση Χρόνου / Πόρων
  Απεικονίστε άμεσα και με εύκολο τρόπο, με την χρήση της πλατφόρμας, στο πελατολόγιο σας, την διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών σας. Πραγματοποιήστε αυτόματη δέσμευση χρόνου/πόρων κατά την κράτηση ενός ραντεβού, με ημερήσιο ανώτατο όριο ανά ημέρα/πελάτη.  Εξοικονομήστε τον χρόνο που αφιερώνετε στην μη αυτόματη διαχείριση χρόνου και των πόρων σας, οργανωμένα, και βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνουν ποτέ διπλές κρατήσεις.
 • Συνεχίστε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και απομακρυσμένα
  Προσφέρετε την δυνατότητα  ραντεβού/κρατήσεων και για τις διαδικτυακές διαβουλεύσεις με τους πελάτες σας, εάν αυτό είναι εφικτό,  έτσι ώστε η επιχειρηματική σας δραστηριότητα να μην σταματά ακόμα και όταν οι πελάτες δεν μπορούν να έρθουν στον χώρο σας.
 • Πρόσβαση από παντού
  Με την δυνατότητα χρήσης του Open1|Booking σε κάθε έκδοση Android ή iOS, μπορείτε να μεταφέρετε τον προγραμματισμό ολόκληρης της επιχείρησή σας στην «τσέπη» σας. Παρέχετε προνόμια στο πελατολόγιό σας, προσφέροντάς τους συνεχή ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σας, όπως και του νέου ραντεβού ή κράτησης, ακόμα και όταν δεν υπάρχει φορητός υπολογιστής.

 

Open1|Process – Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Διακίνησης Εγγράφων

Η πλατφόρμα Open1|Process  αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό  μιας επιχείρησης, μέσω της μοντελοποίησης και  αυτοματοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών της.

Με τη βοήθεια του Open1|Process, τα στελέχη και το προσωπικό μιας επιχείρησης συνεργάζονται για την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών τους, ανεξάρτητα από το ωράριο ή τη φυσική παρουσία του καθενός. Μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες, σε ένα σημείο, τις εκκρεμείς υποθέσεις που τους ανατίθενται (συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων ή άλλων αρχείων που αφορούν στην υπόθεση του ιστορικού της  πορείας διεκπεραίωσης της κλπ.), όπως, επίσης, και να εκκινούν νέες υποθέσεις.

Ενδεικτικές λειτουργικότητες:

 • Προσβασιμότητα
  Η πλατφόρμα είναι εγκατεστημένη στο Cloud και δεν απαιτεί εγκαταστάσεις στις μηχανογραφικές υποδομές της επιχείρησης. Είναι web-based και ο κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση μέσω του internet browser που χρησιμοποιεί από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται.
 • Διαμόρφωση σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης
  Διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες  της επιχείρησης, τυποποιώντας τις  ενέργειες εκτέλεσης των διαδικασιών που ακολουθούν οι εργαζόμενοι για να  διεκπεραιώνουν τις  υποθέσεις που τους ανατίθενται. Αποτυπώνεται η οργανωτική δομή της επιχείρησης, οι ρόλοι και τα καθήκοντα που έχει κάθε εργαζόμενος.  Γίνεται συστηματική απεικόνιση, με τυποποιημένο τρόπο (BPMN 2.0), των βημάτων των διαδικασιών  της  επιχείρησης, ανεξάρτητα από τον βαθμό πολυπλοκότητάς τους. Δίνεται δυνατότητα ορισμού του προσώπου ή ρόλου που μπορεί να εκτελέσει κάθε βήμα καθώς και εισαγωγής πρότυπων εγγράφων ή φορμών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο εργαζόμενος κατά τη διεκπεραίωση των υποθέσεών του. Με απλό και γρήγορο τρόπο οι διαδικασίες μπορούν να τροποποιούνται όποτε υπάρχει ανάγκη, τηρώντας, παράλληλα,  το  ιστορικό των αλλαγών τους.
 • Ταυτοποίηση χρηστών και ελεγχόμενη πρόσβαση
  Η διαχείριση χρηστών και ο καθορισμός των δικαιωμάτων πρόσβασης ρυθμίζονται και ελέγχονται με βάση τα αποδεκτά, ανοικτά πρότυπα OAuth 2.0, OpenID Connect, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στην πλατφόρμα.
 • Τυποποίηση Διαδικασιών- Συνεργατικότητα- Επιτάχυνση διεκπεραίωσης υποθέσεων
  Μέσω της τυποποίησης των διαδικασιών επιτυγχάνεται η τεκμηρίωση του συνόλου των διαδικασιών της επιχείρησης και η διάχυση της σχετικής γνώσης προς τους εργαζόμενους. Εξασφαλίζεται  ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των εργαζομένων που εμπλέκονται στη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης,  με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διεκπεραίωσης  των υποθέσεων και την αύξηση της παραγωγικότητας.
 • Απεικόνιση αλλά και εκτέλεση των διαδικασιών από το ίδιο περιβάλλον
  Τόσο η καταγραφή όσο και η εκτέλεση των διαδικασιών γίνεται από ενιαίο περιβάλλον, χωρίς την ανάγκη χρήσης πολλαπλών υποσυστημάτων που αυξάνουν την πολυπλοκότητα στη διαχείριση και χρήση του συστήματος.
 • Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων
  Η πλατφόρμα ενσωματώνει δυνατότητες διαχείρισης όλων των ενεργειών διακίνησης των εγγράφων της επιχείρησης (ηλεκτρονική διακίνηση, δρομολόγηση, κοινοποίηση, χρέωση, απάντηση εγγράφου, ψηφιακή υπογραφή, κτλ.) με απλό  και εύχρηστο τρόπο. Έτσι, περιορίζεται η χρήση εγγράφων σε έντυπη μορφή, μειώνοντας τα έξοδα για γραφική ύλη και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησης, ενώ παράλληλα, επιτρέπουμε στους εργαζόμενους να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα, που τους αφορούν, από οποιοδήποτε σημείο εργάζονται.
 • Αναζήτηση Αρχείων και Υποθέσεων
 • Η αποθήκη εγγράφων και υποθέσεων του συστήματος επιτρέπει την εύκολη αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο, με την χρήση πολλαπλών κριτηρίων και με αποτελεσματικό τρόπο, ακόμα και για πολύ μεγάλο αριθμό εγγράφων. Έτσι, ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο, σε υποθέσεις που τον αφορούν, είτε ανοικτές είτε ολοκληρωμένες, καθώς και σε έγγραφα και αρχεία που σχετίζονται με τις υποθέσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να ενημερωθείτε για προϊόντα ή υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική σας επιχείρηση στα: 2310 590100 ή στο sales@ots.gr