Εκδηλώσεις – Ημερίδες

Αρχική/Εκδηλώσεις – Ημερίδες
Εκδηλώσεις – Ημερίδες2022-06-30T12:52:32+03:00

 OTS Roadshows

3 OTS Roadshow ΠΔ54

3rd OTS Roadshow – Θεσσαλονίκη: Μετάβαση των Φορέων στο ΠΔ54 – 24/6

Έπειτα από την μεγάλη απήχηση του 2ου OTS Roadshow και μετά την απαίτηση πολλών ενδιαφερομένων να επαναληφθεί η εκδήλωση, σας προσκαλούμε στο 3ο OTS Roadshow, στην Θεσσαλονίκη.

Η εκπαιδευτική ημερίδα θα έχει ως κύριο αντικείμενό της τη μετάβαση των φορέων στα νέα Λογιστικά Πρότυπα του Προεδρικού Διατάγματος 54. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι νέες web και cloud εφαρμογές open1, οι οποίες θα βοηθήσουν τους οργανισμούς στην ψηφιακή τους μετάβαση και στην αναβάθμιση των διοικητικών τους λειτουργιών.

Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Δημοσίου Τομέα (IPSAS) τίθενται σε εφαρμογή για τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης από 01/01/2023.

Η OTS, εφαρμόζει ήδη από 01/01/2019 το νέο λογιστικό πρότυπο σε 12 φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης. Επιπροσθέτως, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) είναι ο πρώτος φορέας της Γενικής Κυβέρνησης που εφαρμόζει το νέο λογιστικό σχέδιο, από την τρέχουσα οικονομική χρήση, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Οικονομική Διαχείριση- OTS” και τα πρόσθετα ψηφιακά εργαλεία που αναπτύχθηκαν για να διευκολύνουν την μετάβαση αυτήν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2022, διά ζώσης, στην Θεσσαλονίκη, στο Grand Hotel Palace.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

OTS Roadshow Athens

2nd OTS Roadshow – Αθήνα: Μετάβαση στο ΠΔ54

Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Δημοσίου Τομέα (IPSAS) τίθενται σε εφαρμογή για τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης από 01/01/2023.

Η OTS, εφαρμόζει ήδη από 01/01/2019 το νέο λογιστικό πρότυπο σε 12 φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης. Επιπροσθέτως, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) είναι ο πρώτος φορέας της Γενικής Κυβέρνησης που εφαρμόζει το νέο λογιστικό σχέδιο, από την τρέχουσα οικονομική χρήση, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Οικονομική Διαχείριση- OTS” και τα πρόσθετα ψηφιακά εργαλεία που αναπτύχθηκαν για να διευκολύνουν τη μετάβαση.

Το 2ο OTS Roadshow, θα έχει ως κύριο αντικείμενό του τη μετάβαση των φορέων στα νέα Λογιστικά Πρότυπα του Προεδρικού Διατάγματος 54. Θα παρουσιαστούν, επίσης, οι νέες web και cloud εφαρμογές οι οποίες θα βοηθήσουν τους οργανισμούς στην ψηφιακή τους μετάβαση και στην αναβάθμιση των διοικητικών τους λειτουργιών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2022, αποκλειστικά διά ζώσης, στην Αθήνα, στο Wyndham Hotel.

Στο πλαίσιο του OTS Roadshow θα πραγματοποιηθεί εισήγηση του Αντιπροέδρου της Blue Value κ Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, με θέμα: “Διαχείριση & αντιμετώπιση ευρημάτων κατασταλτικών ελέγχων στην πάγια περιουσία, στον ισολογισμό, στα αποθέματα & στον προϋπολογισμό“.

Δείτε το πρόγραμμα του OTS Roadshow εδώ

Ώρες διεξαγωγής: 09:00 – 14:30

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης

Roadshow OTS

Tα OTS roadshows είναι και πάλι κοντά σας!

Η OTS, μετά από μια παύση 2 ετών λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούσαν στη χώρα, διοργανώνει το 1ο OTS RoadShow της χρονιάς στην πόλη του Βόλου, στον ξενοδοχείο Valis, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022.

Η εκδήλωση απευθύνεται στις Περιφέρειες της χώρας και η θεματολογία της επικεντρώνεται στα σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το νέο θεσμικό πλαίσιο. 

Ενδεικτικά, κατά τις εργασίες της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις για:

  • την εφαρμογή του νέου Λογιστικού Πλαισίου της Γενικής Κυβέρνησης σύμφωνα με το ΠΔ 54/2018, 
  • τις διαδικασίες προμηθειών σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016,
  • την εφαρμογή του Εσωτερικού Ελεγχού.

Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστεί από στελέχη της OTS η νέα οικογένεια εφαρμογών Open1 σε περιβάλλον web & cloud:

Open1|Finance: Οικονομική Διαχείριση

Open1|HRMS: Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων 

Open1|Project 360: Διαχείριση Έργων

Η εκδήλωση θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση σε στρογγυλή τράπεζα πάνω σε επίκαιρα ζητήματα διοίκησης.

 

 

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα Webinar της OTS στο παρακάτω link

 

Go to Top