We tech as a team 

H ομάδα της OTS αποτελείται από ανθρώπους που συνεισφέρουν καθημερινά στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 240 επαγγελματίες, με το 75% αυτών να εστιάζει στην παραγωγή λογισμικού και την υποστήριξη των πελατών.  

Στην ομάδα μας θα βρεις ανθρώπους με διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, όλων των ηλικιών και φύλων. Όλοι μαζί εργαζόμαστε με βασική φιλοσοφία την αξία της διαφορετικότητας. Με σεβασμό, αποδοχή και συνεργασία πορευόμαστε στον κοινό μας στόχο: να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων στις πόλεις

Η οργανωτική μας δομή έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις δυνατότητές μας. Οργανωνόμαστε σε ομάδες, με κάθε ομάδα να έχει τις δικές της περιοχές ευθύνης και εξειδίκευσης. Ακολουθώντας μια επίπεδη οργάνωση, η μόνη διαφοροποίηση ρόλου είναι αυτή του/της Υπεύθυνου Ομάδας—ένας ρόλος ευθύνης και όχι εξουσίας.

Στατιστικά των ανθρώπων της OTS

Η ισορροπία στην εκπροσώπηση των φύλων στις ομάδες μας και στις θέσεις ευθύνης αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής μας για ισότητα. Στο πλαίσιο αυτό διασφαλίζουμε ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες έχουν ίσες ευκαιρίες να συνεισφέρουν με το έργο τους και να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, δημιουργώντας ένα ανοιχτό και συνεργατικό περιβάλλον όπου η φωνή όλων ακούγεται και κάθε συνεισφορά εκτιμάται.  

Οι Αξίες μας 

Παρά τις διαφορετικές περιοχές ευθύνης των ομάδων μας, οι κοινές μας αξίες είναι αυτές που μας ενώνουν. Με βάση αυτές κινούμαστε όλοι μαζί προς την επίτευξη του οράματος μας. Οι αξίες μας, διέπουν τόσο τον τρόπο που εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, αλλά και τον τρόπο που συνεργαζόμαστε καθημερινά μεταξύ μας. 

OTS Αξίες με επίκεντρο τον Πελάτη

Customer driven Εμπνεόμαστε από την καθημερινότητα των πελατών μας και πρώτη μας προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών τους. 

Curious Είμαστε περίεργοι και αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό προκλήσεις που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. 

Open Η ανοιχτότητα ήταν η πρώτη αξία από τη δημιουργία μας πριν από 31 χρόνια. Ανοιχτά συστήματα τότε, ανοιχτά μυαλά και τότε και τώρα. Είμαστε ανοιχτοί στο καινούργιο, το διαφορετικό, το καινοτόμο. 

Innovative Καινοτομούμε με νέες τεχνολογίες, μοναδικά προϊόντα και απαντούμε σε ερωτήματα που κάνεις δεν είχε λύσει. 

Effective Η αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζει κάθε ομάδα και άνθρωπο στην OTS. Αποφασίζουμε και προχωράμε σε δράση άμεσα και με θάρρος. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και παρέχουμε λύσεις μεγάλης αξίας για την κοινωνία και τους πολίτες. 

Team Work Η ιστορία γράφεται από ομάδες. Από ομάδες που υποδέχονται το διαφορετικό και λειτουργούν με εμπιστοσύνη και διαφάνεια. Τίποτε σημαντικό δεν δημιουργήθηκε ποτέ από ένα άτομο που λειτουργούσε τελείως μόνο του. 

«Δεν υπάρχουν προβλήματα που να μην μπορούμε να λύσουμε μαζί, ενώ ελάχιστα είναι εκείνα που μπορούμε να λύσουμε μόνοι» Lyndon Johnson 

Στην OTS η γνώμη του καθενός μετράει.

Δεν φοβόμαστε να κάνουμε λάθη, εφόσον μαθαίνουμε από αυτά. 

Μαθαίνουμε να ζητάμε βοήθεια και αξιοποιούμε την ανατροφοδότηση των άλλων για να βελτιωνόμαστε. 

Agility Είμαστε ευέλικτοι, οργανωνόμαστε με agile μεθοδολογίες και ελισσόμαστε ανάλογα με τις απαιτήσεις των περιστάσεων. Σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου, δεν επιβιώνει το πιο δυνατό είδος, αλλά αυτό που προσαρμόζεται πιο γρήγορα στις αλλαγές του περιβάλλοντος. Δεν φοβόμαστε την αλλαγή, πολλές φορές την επιδιώκουμε. 

Continuous Improvement Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθουμε. Ακούμε ενεργητικά τους πελάτες μας και μαθαίνουμε. Ακούμε ο ένας τον άλλον στο γραφείο και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε. Δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε προσωπικά μελετώντας, πειραματιζόμενοι ξανά και ξανά. 

Responsibility Στην OTS δεν μας ταιριάζει η φράση «αυτό δεν είναι δική μου δουλειά». Αναλαμβάνουμε πάντα την ευθύνη και ενεργούμε ως εκπρόσωποι όλης της εταιρείας. Κάθε άνθρωπος στην OTS έχει την δυνατότητα να πάρει τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ικανοποιήσει τον πελάτη, να υπερασπίσει την εταιρεία και να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Οι άνθρωποι της OTS

Οι άνθρωποί μας κάνουν τη διαφορά  

Οι άνθρωποι της OTS είναι αυτοί που οδηγούν τις εξελίξεις. Αυτό το επιτυγχάνουμε τόσο με την εξειδικευμένη εκπαίδευση που παρέχουμε, όσο και με τους προκλητικούς στόχους που θέτουμε. 

Με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων και των ικανοτήτων των ανθρώπων μας, έχουμε ιδρύσει το OTS Academy για την οργανωμένη εκπαίδευση όλων των νέων συναδέλφων, αλλά και την συνεχή παροχή ευκαιριών εξέλιξης και περαιτέρω κατάρτισης. Παράλληλα, η Ακαδημία Στελεχών αποτελεί ένα οργανωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάδειξης νέων στελεχών για την ανάληψη θέσεων ευθύνης στις ομάδες και στα έργα μας.  

Μαζί με την συνεχή εκπαίδευση, θέτουμε υψηλούς στόχους που εξελίσσουν τους ανθρώπους μας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Βάζοντας τον πήχη ψηλά, οι προκλητικές ευκαιρίες αναπτύσσουν τις ικανότητές μας και μας κατευθύνουν ώστε να ανακαλύψουμε νέες δυνατότητες που δεν φανταζόμασταν ότι έχουμε. 

Στην OTS, η προσωπική και η επαγγελματική ανάπτυξη συμβαδίζουν. Μαζί μας θα μεγαλώσεις, θα εξελιχθείς και θα συνεισφέρεις στο κοινό μας όραμα: τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στις πόλεις!