Από την πρώτη μέρα εφαρμογής, μέχρι σήμερα, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 30.000 εγγραφές στους φορείς και τις επιχειρήσεις που εφάρμοσαν το Open1|Booking.

Μέχρι σήμερα, χάρη στο Open1|Booking, έχει δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να κάνουν κρατήσεις σε συνολικά 15 χώρους, σε δημοτικούς χώρους και ιδιωτικά γυμναστήρια.

Tο 70% των χρηστών χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο για την ολοκλήρωση των κρατήσεων και μάλιστα οι περισσότερες οθόνες έχουν αρκετά χαμηλή ανάλυση, κάτι το οποίο είχε προβλεφθεί στον σχεδιασμό της εφαρμογής, ώστε να προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία σε οποιαδήποτε οθόνη.

To Open1|Booking είναι μια πλατφόρμα που διατίθεται μέσω cloud και συνδέει πολίτες που θέλουν να κάνουν κράτηση για ατομική χρήση ενός χώρου (αθλητικού, πολιτιστικού κλπ) και τους οργανισμούς που έχουν χώρους προς διάθεση, αλλά πρέπει να εναρμονιστούν με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα πρόληψης της εξάπλωσης του covid.

Το σύστημα δημιουργήθηκε από την OTS για να είναι απλό στην χρήση, να μην χρειάζεται εκπαίδευση και να λειτουργεί σε κινητές συσκευές για όλους τους χρήστες.

Απαντά στις δυο βασικές ανάγκες της επικαιρότητας:

Την δυνατότητα διαχείρισης συγκεκριμένου αριθμού ανθρώπων που κάνουν χρήση ενός χώρου

Την δυνατότητα ιχνηλάτησης ενδεχόμενων κρουσμάτων covid, που επισκέφθηκαν τον αντίστοιχο χώρο.