Οι Δήμοι Λήμνου, Αίγινας, Αλοννήσου και η ΔΕΥΑ Σκύδρας επέλεξαν την εφαρμογή Ydroid της OTS για να εκσυγχρονίσουν και να αποπλοιήσουν τισ καθημερινές διαδικασίες στη διαχείριση της ύδρευσης.

Η εφαρμογή Ydroid αυτοματοποιεί τη διαδικασία λήψης των ενδείξεων από τα υδρόμετρα και είναι πλήρως συμβατή με φορητές συσκευές, έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες με λειτουργικό σύστημα Android.
Συγχρονίζεται αυτόματα με την εφαρμογή YDATA billing για τη μαζική μεταφορά των ενδείξεων κατανάλωσης.

Υδρομέτρηση

Με το Ydroid παρέχεται στους καταμετρητές η δυνατότητα καταχώρησης των ενδείξεων των υδρομέτρων, η καταγραφή της κατάστασής τους, η προβολή των ανενεργών υδρομέτρων, καθώς και η καταγραφή τυχόν σχολίων. Παρουσιάζεται ιστορικό προηγούμενων μετρήσεων.

Διαδρομές
Παρέχεται η δυνατότητα φόρτωσης των στοιχείων των διαδρομών από την εφαρμογή της «Ύδρευσης», με στόχο την καλύτερη πλοήγηση των καταμετρητών. Οι καταμετρητές μπορούν ακόμη να αποθηκεύσουν στίγμα GPS.

 

Μάθετε περισσότερα για το Ydroid αλλά και όλη τη σουίτα “Ydata” της OTS, μία ολοκληρωμένη λύση για την Ύδρευση με έξυπνη Υδρομέτρηση, Ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και πληρωμές, και εύκολη εκπόνηση Σχεδίων Ασφάλειας Νερού

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 590100 ή στο sales@ots.gr