Η 27η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης θα πραγματοποιηθεί φέτος στην περιοχή της Χαλκίδας με την υποστήριξη της ΔΕΥΑ Χαλκίδας. Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 ανοικτή συνεδρίαση των επιστημονικών Επιτροπών της Ένωσης (Οικονομικής, Τεχνικής, ΕΣΠΑ & Περιβάλλοντος) στην οποία συμμετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες των Δ.Ε.Υ.Α. Η συνεδρίαση αφορά θέματα όπως η τιμολογιακή πολιτική των Δ.Ε.Υ.Α., η συγκριτική αξιολόγηση, η διαχείριση υδατικών πόρων, η ποιότητα του νερού, χρηματοδότηση των έργων των Δ.Ε.Υ.Α. μέσω του ΕΣΠΑ κ.α. Παράλληλα, η ΔΕΥΑ Χαλκίδας θα παρουσιάσει το έργο και τις δραστηριότητές της.
Αύριο, Παρασκευή 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της Κεντρικής Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ & ΕΥΑΘ.
Η OTS στηρίζει τις συγκεκριμένες ενέργειες της ΕΔΕΥΑ ως χορηγός.
Μπορείτε να παρακολουθείστε ζωντανά τις εργασίες της 27ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΔΕΥΑ μέσω του site της, στο http://edeya.gr/edeya/2013-09-23-10-20-11/taktikes-genikes-suneleuseis/item/446-27i-taktiki-geniki-suneleusi