Επόμενος σταθμός, η Αθήνα.

Τρεις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Αθηνών, στο πλαίσιο των OTS RoadShow.

05  και 12 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Electra Palace” (N. Νικοδήμου 18-20)  θα παρουσιαστούν όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές της “Οικονομικής Διαχείρισης” & των “Ανθρωπίνων Πόρων” αλλά και όλες τις νέες εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί όπως η νέα web εφαρμογή “Open1 Fleet” για τη Διαχείριση Στόλου , η νέα web εφαρμογή “Tukanga” για την Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων. 

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση της 5ης Απριλίου απευθύνεται σε Νομικά Πρόσωπα όπως Υπουργεία, Περιφέρειες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Νομικά Πρόσωπα, ενώ η εκδήλωση της 12ης Απριλίου απευθύνεται σε Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών.

Η εκδήλωση της 11ης Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρεία μας, που βρίσκονται Αλεξανδρουπόλεως 25, στα Ιλίσια και θα αφορά την οργάνωση των υποδομών και τις λύσεις άμεσης αποκατάστασής τους σε περίπτωση καταστροφής (Disaster Recovery), την τεχνική συμμόρφωση σύμφωνα με το GDPR και τα αντίγραφα ασφαλείας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις αντίστοιχες προσκλήσεις από τους παρακάτω συνδέσμους και να αποστείλετε τις αιτήσεις συμμετοχής στο sales@ots.gr

Πρόσκληση_Νομικά Πρόσωπα 5/4/2019 : ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πρόσκληση_Δήμοι & Νομικά ΟΤΑ 12/4/2019 : ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πρόσκληση_Οργάνωση  Υποδομών 11/4/2019 : ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ