Γιατί ένας οργανισμός που διαχειρίζεται ύδρευση χρειάζεται τα ΣΑΝ της OTS;

Σε θα ωφελήσουν τα ΣΑΝ ένα φορέα που διαχειρίζεται ύδρευση;

Κάθε χρόνο, οι φορείς ύδρευσης καλούνται να εκπονήσουν ένα Σχέδιο Ασφάλειας Νερού. Μία διαδικασία υποχρεωτική αλλά επίσης κοστοβόρα, ανεπαρκής και ασύγχρονη σε σχέση με τις απαιτήσεις/ανάγκες των φορέων.

Η ανάγκη για διαρκή ενημέρωση, παρακολούθηση αλλά και συνέπεια σε ότι αφορά το σχέδιο ασφάλειας νερού γίνεται μέρα τη μέρα και πιο σημαντική.

Με την εφαρμογή ΣΑΝ, της OTS, o φορέας ωφελείται από:

  1. Αποδοτικότερη αξιοποίηση των χρημάτων που επενδύει για την ετήσια εκπόνηση του σχεδίου. Ως τώρα η μελέτη για την ασφάλεια του νερού αποτελούταν από ένα ογκώδες αρχείο PDF, το οποίο περιελάμβανε σχετικές πληροφορίες, σε ετήσια βάση. Ωστόσο, δεν υπήρχε ζωντανή παρακολούθηση με επιμέλεια, πρακτική εφαρμογή και μέριμνα για την τήρησή του.
  2. Με μια εφαρμογή σε cloud περιβάλλον που συνεπάγεται αδιάκοπτη λειτουργία, αυτόματα Updates, backup και συντηρήσεις, οι απαιτήσεις αλλάζουν. Καθώς η πρόσβαση απελευθερώνεται, οι χρόνοι διαφοροποιούνται και οι εγκαταστάσεις ελαχιστοποιούνται η παρακολούθηση και η ολοκλήρωση εργασιών γίνεται ευκολότερη και πιο αποδοτική.
  3. Σαφή περιγραφή του συστήματος παραγωγής και διανομής του νερού, προσδιορισμό κινδύνων και απειλών των σημείων ύδρευσης με τα αντίστοιχα μέτρα αντιμετώπισης και ελέγχου.  Τεκμηρίωση, επιβεβαίωση, επικύρωση, βελτίωση του υλικού και της αποτελεσματικότητας του σχεδίου.
  4. Διαδραστική συμμετοχή στην εξέλιξη του σχεδίου, με συνεχή ενημέρωση για παρακολουθήσεις, επιθεωρήσεις και την αντίστοιχη διεκπεραίωση. Με τον τρόπο αυτό ο φορέας μπορεί κάθε λεπτό να έχει στα χέρια του ένα πολυσέλιδο σχέδιο ασφάλειας ενημερωμένο τις τελευταίες πληροφορίες.
  5. Συνέπεια στην τήρηση του σχεδίου. Με καθημερινή πρόσβαση σε πληροφορίες, δυνατότητα επεξεργασίας και εξαγωγής αποτελέσματος, η τήρηση του σχεδίου ασφάλειας μπορεί να ακολουθείται με συνέπεια και με πλήρη γνώση των χρηστών για τις ενέργειες και το επόμενο βήμα τους.
  6. Ο όγκος της πληροφορίας τακτοποιείται σε πρακτική αποτύπωση κάνοντας την παρακολούθηση των αναγκών ευκολότερη. Καθώς η καταχώρηση του μεγαλύτερου όγκου γίνεται από την αρχή της εγκατάστασης, γίνεται ευκολότερη η συντήρηση και προσθήκη πληροφοριών. Με τον τρόπο αυτό η γνώση μεταφέρεται από τους εξωτερικούς συνεργάτες, εντός του φορέα, που πλέον μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κερδίζοντας έτσι την ενεργή συμμετοχή του προσωπικού.

Η OTS με την σουίτα YDATA προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την διαχείριση των υδατικών πόρων. Έξυπνη υδρομέτρησηηλεκτρονικοί λογαριασμοί και πληρωμές, εύκολη εκπόνηση Σχεδίων Ασφάλειας Νερού. Αποτελεί την πληρέστερη πρόταση για τους φορείς που διαχειρίζονται νερό: Δήμους και ΔΕΥΑ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μία παρουσίαση της εφαρμογής στο sales@ots.gr ή στο 2310590100