Ο Δήμος Ζωγράφου φροντίζει για την υγεία και ευεξία των πολιτών του και ανοίγει τις Δημοτικές Αθλητικές του εγκαταστάσεις στο κοινό, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο σχετικά με τον ανώτατο αριθμό ατόμων σε κάθε χώρο.

Για την εύκολη και αποτελεσματική εφαρμογή του παραπάνω, η OTS προχώρησε άμεσα στην δημιουργία μιας εφαρμογής, μέσω της οποίας ο κάθε ενδιαφερόμενος δηλώνει από το κινητό ή τον υπολογιστή του, την ώρα και την ημέρα που επιθυμεί να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων και έτσι απλά κλείνει την θέση του στον χώρο.

Έτσι εξασφαλίζεται αυτόματα το ανώτατο όριο των 20 ατόμων στο γήπεδο και αποφεύγεται ο συνωστισμός.

H πρωτοποριακή αυτή πλατφόρμα https://booking.open1.eu είναι σε εφαρμογή από τις 15/5 για πρώτη φορά ξεκίνησαν και έχουν γίνει πάνω από 300 κρατήσεις.

Aπό τη Δευτέρα 18/5 χρησιμοποιείται το σύστημα από τους ελεγκτές του γηπέδου οι οποίοι  πραγματοποιούν ταυτοποίηση στοιχείων και θερμομέτρηση, στοιχεία που τα καταγράφουν στο σύστημα.

Το σύστημα δίνει την δυνατότητα στους ελεγκτές, να κάνουν την ταυτοποίηση από το κινητό τους, να καταγράφουν την θερμομέτρηση ή να τυπώσουν σε χαρτί την λίστα με τους πολίτες που αναμένεται να κάνουν χρήση του γηπέδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου εδώ:

 https://www.culturezografou.com/to-nomiko-prosopo-anoigei-gia-to-koino-to-grigoris-lamprakis-eisodos-me-ilektroniki-aitisi/

Μένουμε δίπλα σας!