Στην OTS ζητάμε διαρκώς την εποικοδομητική κριτική των πελατών και των χρηστών των εφαρμογών μας. Επιθυμία μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αφουγκραζόμαστε προσεκτικά τις παρατηρήσεις και τις ιδέες της ανατροφοδότησης που λαμβάνουμε και προχωράμε άμεσα σε δράσεις.

Έτσι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στην πλατφόρμα του Open Community Network (OCN) της OTS, έχει δημιουργηθεί η ενότητα “Συνεργατική Γνώση”. Η ιδέα της Συνεργατικής Γνώσης ανήκει στους χρήστες των εφαρμογών μας. Την ακούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον και την υλοποιήσαμε.

Μέσω αυτής της ενότητας δίνεται η δυνατότητα της συνεχούς ανταλλαγής γνώσης μεταξύ των χρηστών των εφαρμογών μας. Εδώ, μπορεί να καταθέσει κανείς τυχόν προβληματισμούς για νέες νομοθεσίες, τροποποιήσεις ή οτιδήποτε αφορά το αντικείμενό ενασχόλησής του. Θα μπορεί να λαμβάνει απαντήσεις από συναδέλφους από οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Όλοι οι χρήστες των εφαρμογών μας έρχονται πλέον πιο «κοντά».

Η συνεργατική γνώση θα αποτελέσει ένα κέντρο ανταλλαγής και κατάθεσης απόψεων με σκοπό να προσφέρει γνώση και πληροφόρηση σε όλους, άμεσα.

 Η πρώτη ενότητα που θα δημιουργηθεί, αφορά κατηγορίες που σχετίζονται με το επιχειρησιακό αντικείμενο της Οικονομικής Διαχείρισης και Ανθρώπινων Πόρων.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη ανατροφοδότηση που μας προσφέρετε. Μας κάνει καλύτερους.

Περισσότερα για το Open Community Network (OCN) εδώ