Το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, η ομάδα της OTS θα συμμετάσχει στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί, διά ζώσης, στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στον τομέα της τεχνολογίας, όπως η OTS, όσο και σε άλλους κλάδους.

Εκτός από τη γνωριμία με τους αντιπρόσωπους των οργανισμών, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και σε παράλληλες δράσεις, όπως ενημερωτικές ομιλίες και παρουσιάσεις, καθώς και σε συζητήσεις για θέματα που άπτονται της σταδιοδρομίας τους.

Εκπρόσωποι της OTS θα βρίσκονται στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Οι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας και τα επιθυμητά χαρακτηριστικά που αναζητούνται σε μελλοντικούς συναδέλφους αποτελούν τον κεντρικό άξονα της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί.

Η συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας επιτρέπει τη δημιουργία μιας καλύτερης εικόνας κι αντίληψης για την αγορά εργασίας, τις θέσεις απασχόλησης και τη μετάβαση από τη φοιτητική στην επαγγελματική ζωή.

«Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, συμμετέχοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων μέσα σε ένα σταθερό και συνεχώς αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον, περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά».

Ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης και τις Θέσεις Εργασίας στην OTS.