Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2023, η ομάδα της OTS πραγματοποίησε Ημερίδα Γνωριμίας στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τους βασικούς τομείς δραστηριότητας της εταιρείας, τον τρόπο οργάνωσης της εργασίας, καθώς και τα πλεονεκτήματα υλοποίησης πρακτικής άσκησης στην OTS. Τέλος, δόθηκε η ευκαιρία στους φοιτητές να πραγματοποιήσουν δια ζώσης συνεντεύξεις για τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης ως Software Developers στο γραφείο της Κοζάνης. 

Στην OTS, επιδιώκοντας να ενισχύσουμε την αποκέντρωση και να προσφέρουμε ευκαιρίες εργασίας εκτός αστικών κέντρων, εγκαινιάσαμε το 2022 το νέο γραφείο της OTS στη Κοζάνη. Προσφέροντας θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, δίνουμε την ευκαιρία εύρεσης εργασίας σε πόλεις εκτός αστικών κέντρων, σε όλους όσους έχουν πάθος με την τεχνολογία και θέλουν να αφήσουν ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία με καινοτόμα προϊόντα. 

Με την Ημερίδα Γνωριμίας στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους επαγγελματίες και φοιτητές και να τους ενημερώσουμε για τις ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης στην OTS. 

Ευχαριστούμε πολύ το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για την υποδοχή και τη φιλοξενία, καθώς και όλους τους νέους και τις νέες που παρευρέθηκαν. 

Αν είσαι τελειόφοιτος/η και ενδιαφέρεσαι να πραγματοποιήσεις την πρακτική σου άσκηση ως Software Developer στο γραφείο μας στην Κοζάνη, προώθησε μας το βιογραφικό σου στο: cv@ots.gr