Η OTS με χαρά ανακοινώνει ότι απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Στην ΟΤS πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας οδηγούν τις εξελίξεις. Είναι το σημαντικό συστατικό μας, καθώς αυτοί προσφέρουν την καινοτομία, την σταθερότητα και την ποιότητα που επιδιώκουμε για τους πελάτες μας. Γι’ αυτόν τον λόγο επενδύουμε ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα σε όλους τους εργαζομένους και επιδιώκουμε την δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος εργασίας, όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί και να αναπτυχθεί. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και αναζητούμε κάθε μέρα νέους τρόπους να χτίσουμε μια κουλτούρα που θα προωθεί τον βασικό σκοπό μας: την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.