Η OTS πιστοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά ως Great Place to Work®, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε ο οργανισμός Great Place to Work® Hellas. Η ανανέωση της πιστοποίησης έρχεται να επιβεβαιώσει την έμπρακτη έμφαση της εταιρείας στην δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας και εξέλιξης για όλους.

Η διαδικασία αξιολόγησης διενεργήθηκε μέσω του τυποποιημένου και ανώνυμου ερωτηματολογίου Trust Index από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. Το μοντέλο του Great Place to Work® εστιάζει σε πέντε θεμελιώδεις άξονες: αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, περηφάνια και συντροφικότητα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν ότι η OTS διαθέτει ένα οργανωμένο σύστημα αξιών και μία κουλτούρα που βασίζεται στον σεβασμό, την ευγένεια, την εμπιστοσύνη και την υπευθυνότητα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το 91% των εργαζομένων της OTS δηλώνουν ότι αισθάνονται ότι είναι πλήρη μέλη του οργανισμού, ανεξαρτήτου της θέσης τους και το 98% των εργαζομένων επιβεβαιώνει ότι όταν ένας εργαζόμενος πρωτοξεκινά να εργάζεται στην εταιρεία αισθάνεται ευπρόσδεκτος από τη πρώτη στιγμή. Παράλληλα, το 91% αισθάνεται ότι κάνει την διαφορά μέσω της εργασίας του στην OTS, ενώ το 92% των εργαζομένων δηλώνουν ότι αισθάνονται υπερήφανοι για την συνεισφορά της εταιρείας στην κοινωνία.

Στην ΟΤS, επίκεντρο τόσο της φιλοσοφίας μας, όσο και της κουλτούρας μας είναι ο άνθρωπος. Από τον πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του στην πόλη, που είναι το επίκεντρο των επιχειρησιακών μας δραστηριοτήτων, στον εργαζόμενο/η και τη βελτίωση της ζωής του/της μέσα από ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Επιθυμούμε οι εργαζόμενοι/ες μας να νιώθουν ότι η εταιρεία μας είναι ένα μέρος όπου μπορούν να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να υπηρετήσουν έναν σκοπό που συνεισφέρει καταλυτικά στην εξέλιξη της κοινωνίας. Δίνουμε αυτονομία και χώρο στις πρωτοβουλίες των εργαζομένων. Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους και πιστεύουμε ότι μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν πώς να χειριστούν καλύτερα τις εργασίες που έχουν αναλάβει, ευθυγραμμισμένοι όλοι στην κοινή αποστολή μας: τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στις πόλεις.