Η OTS θα συμμετέχει και φέτος στη Beyond Expo, η οποία θα λάβει χώρα στις 29/9-1/10.

Η έκθεση αυτή σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα κέντρο στον Ευρωπαϊκό χώρο, όπου θα παρουσιαστούν λύσεις καινοτομίας και τεχνητής νοημοσύνης που αφορούν στις ανθρώπινες πόλεις του μέλλοντος. Οι πόλεις αυτές, τις οποίες έχουμε ονομάσει έξυπνες πόλεις, σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μία καθημερινότητα εύκολη και φιλική προς τον άνθρωπο.

Στην Beyond expo θα παρουσιαστούν έργα έξυπνων πόλεων, όπως αυτά εφαρμόζονται σε πόλεις του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην ανταλλαγή καλών πρακτικών ανάμεσα στους εκπροσώπους των φορέων που θα δώσουν το «παρών».

Η OTS, ως πρωτοπόρος στις καινοτόμες λύσεις οι οποίες εξυπηρετούν τους πολίτες, θα είναι παρούσα, αφηγούμενη το όραμά της για τις έξυπνες πόλεις. Η οικογένεια προϊόντων Open1 της OTS, αποτελεί την πληρέστερη λύση αυτή τη στιγμή για τον συνολικό Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών δήμων. Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής και την τριακονταετή εμπειρία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι σε θέση να προσφέρει στους φορείς τα εργαλεία που αυτοί χρειάζονται προκειμένου να λειτουργούν απρόσκοπτα.

Η τεχνολογία είναι στην υπηρεσία των πολιτών. Με εργαλεία τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και το Internet of Things, οι πολίτες μπορούν ενεργά να συμμετέχουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Οι οργανισμοί εξυπηρετούν, πλέον, απομακρυσμένα τους πολίτες και βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους προς αυτούς.

 

Βρείτε μας στο Περίπτερο 13 και Stand C20.