Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο, 01 Οκτωβρίου, η Beyond 4.0. H έκθεση αυτή αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός για την Τεχνολογία και Καινοτομία στην Ελλάδα και πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά. Η έκθεση είχε ως κεντρικό πυλώνα τις Έξυπνες Πόλεις και τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη στις ελληνικές πόλεις.

Το δυναμικό «παρών» έδωσαν φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εταιρείες ιδιωτικού τομέα καθώς και StartUps του κλάδου της πληροφορικής και του A.I..

Η OTS παρουσίασε, σε ειδική εκδήλωση στο Περίπτερο 13, την πρότασή της για τις Έξυπνες Πόλεις. Στην εισήγηση αναδείχθηκαν τα προϊόντα της οικογένειας Open1 της OTS, τα οποία αποτελούν τη μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των φορέων. Πρόκειται για cloud εφαρμογές, ήδη λειτουργικές, σε πολλούς Δήμους της χώρας. Οι εφαρμογές αυτές αποτελούν τη λύση για τον εκσυγχρονισμό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Beyond 4.0, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τις Ψηφιακές Τεχνολογίες και τον ρόλο τους στην περιφερειακή ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Στο πάνελ αυτό, μεταξύ άλλων, συμμετείχε ο CEO της OTS, Σπύρος Παμπουκίδης.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού, η ΟTS παραμένει στις επάλξεις με το 14ο OTS Forum να είναι «προ των πυλών»! Περισσότερα για το OTS Forum στο: otsforum.gr