Η OTS, συμβάλλοντας με τα cloud πληροφοριακά της συστήματα στην ψηφιακή αναβάθμιση των πόλεων, στηρίζει με χρυσή χορηγία το 7ο ετήσιο Συνέδριο για τις Έξυπνες Πόλεις και τους Ψηφιακούς Πολίτες «Smart Cities –  Digital Citizens».

Η OTS προσφέρει εκείνα τα ψηφιακά εργαλεία που αποτελούν εχέγγυο τόσο για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και την απρόσκοπτη και  αποτελεσματικότερη λειτουργία των Οργανισμών, προσεγγίζοντας τις δράσεις των Έξυπνων Πόλεων με τη λογική του εκσυγχρονισμού.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της OTS για την ψηφιακή αναβάθμιση ενός Οργανισμού, στοχεύει στις υπηρεσίες εκείνες που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα των Υπηρεσιών, θα εξυπηρετούν ηλεκτρονικά τους πολίτες και θα συμβάλουν στη συμμετοχική διακυβέρνηση, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση του Οργανισμού με δημοψηφίσματα, δημοσκοπήσεις, διαβουλεύσεις κι έρευνες. 

Με θεματικό τίτλο «Οι Ελληνικές Πόλεις μπροστά στις προκλήσεις του Αστικού και Ψηφιακού Μετασχηματισμού», το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022. Ενώ την Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022, θα λάβει χώρα με φυσική παρουσία στο Μουσείο “Τσιτσάνη” στα Τρίκαλα, με ταυτόχρονη ψηφιακή μετάδοση.

Δείτε το πρόγραμμα του 7ου Συνεδρίου «Smart Cities – Digital Citizens» ΕΔΩ.