Η OTS συμμετείχε στην τρίτη εκδήλωση του κύκλου ενημέρωσης και παρουσίασης λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού με θέμα: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην ΑΜΘ”, στο πλαίσιο του eMT Cluster.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Φορέα Αρωγό του eMT cluster σε συνεργασία με το Επιμελητηρίου Καβάλας, και τις επιχειρήσεις τεχνολογίας που συνθέτουν αυτό το Cluster.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο χώρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, στην Καβάλα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέντε (5) εκ των επιχειρήσεων που συνθέτουν το eMT cluster, οι οποίες είχαν την ευκαιρία αφενός να έρθουν σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής της Καβάλας και αφετέρου να παρουσιάσουν τις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που αναπτύσσουν στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο eMT cluster.

 

Από την OTS, την παρουσίαση έκανε ο σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης Γιάννης Ράμφος, ο οποίος εστίασε του στα συστήματα έξυπνων πόλεων και στις δυνατότητες που αυτά δημιουργούν για την πιο εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα συστήματα διαχείρισης δικτύων και σημαντικών πληροφοριών όπως η έξυπνη στάθμεση, το ύψος της στάθμης του νερού σε ποτάμια και ρέματα κ.α. Επιπλέον, παρουσίασε σε ζωντανή μετάδοση το σύστημα του Digital Twin, που έχει αναπτύξει η εταιρεία OTS για τον Δήμο Ρεθύμνου.

 

eMT Cluster - OTS -Kavala             eMT Cluster - OTS -Kavala

 

emtClust_OTS