Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Μία αλλιώτικη «γιορτή» για την αξία της εξυπηρέτησης και την αναγνώριση των ανθρώπων, που υποστηρίζουν καθημερινά τους πελάτες, έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της OTS στη Θεσσαλονίκη, την εβδομάδα 03-08/10.

Στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, το ανθρώπινο δυναμικό της OTS υποδέχτηκε τον Γενικό Διευθυντή Διοίκηση και Οικονομικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλη Κωτούλα, επισφραγίζοντας την άριστη συνεργασία της OTS, επί 20 έτη, με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε πολλές εφαρμογές που η τελευταία χρησιμοποιεί (Μισθοδοσία, Οικονομική Διαχείριση, Πρωτόκολλο κ.ά.).

Ο φιλοξενούμενος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά όλη τη διαδικασία που απαιτείται για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υλοποίηση των αιτημάτων που αφορούν στην εξυπηρέτηση προς τον φορέα του. Παράλληλα, γνώρισε, συνομίλησε και γευμάτισε με το προσωπικό της OTS, γεφυρώνοντας, έτσι, ακόμα περισσότερο τις ήδη υφιστάμενες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η ΟΤS, για ακόμα μία χρόνια, με τη διοργάνωση δράσεων – φόρο τιμής στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, επιβεβαίωσε την επιθυμία όλων των στελεχών της να είναι κοντά στους πελάτες.