Η OTS στηρίζει, για ακόμα μία φορά, την εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Στις 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, στο πλαίσιο του «Money Show 2023», με τίτλο: Χρηματο-Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για στελέχη Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμων. Οι θεματικές καλύπτουν ζητήματα χρηματοδοτήσεων, προϋπολογισμού, προμηθειών και δαπανών.

Πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει λύσεις στους οργανισμούς και τους πολίτες, η OTS παραμένει αρωγός όλων των προσπαθειών για ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών που αφορούν στον εκσυγχρονισμό των φορέων καθώς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η OTS προσφέρει εκείνα τα ψηφιακά εργαλεία που αποτελούν εχέγγυο τόσο για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και την απρόσκοπτη και  αποτελεσματικότερη λειτουργία των Οργανισμών, προσεγγίζοντας τις δράσεις των Έξυπνων Πόλεων με τη λογική του εκσυγχρονισμού.

Περισσότερα για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο, που ακολουθεί: https://www.forum-training.gr/course/xrhmatooikonomikh-dioikhshsh-diaxeirish-ta/