Η OTS στηρίζει ως χρυσός χορηγός το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe, το οποίο φέτος φέρει τον τίτλο: «Από το Χάος στον Κόσμο – Καινοτόμες Κοινότητες, Τόποι και Πόλεις».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά διά ζώσης στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Λάρισα, στις 2-4 Νοεμβρίου 2022, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΕΟΤ, της ΚΕΔΕ, της ΠΕΔ Θεσσαλίας του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, του e-trikala, του ΣΕΠΕ και του δικτύου CIVINET.

Βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου αποτελούν ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, βάσει σχεδιασμού, και η δημιουργία Έξυπνων τόπων για Έξυπνη διαβίωση και τουρισμό. Επίσης, θα λάβουν χώρα εισηγήσεις για τις  Πλατφόρμες και τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) στις πόλεις, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ειδικές συνεδρίες αφιερωμένες στην Κυβερνοασφάλεια και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Η OTS αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις, οι οποίες απλοποιούν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Με επίκεντρo τον άνθρωπο, η OTS απλουστεύει τις διαδικασίες για τους φορείς και παρέχει τη δυνατότητα στον πολίτη να εξυπηρετείται απομακρυσμένα. Η βαθιά γνώση των αναγκών των φορέων έχει βοηθήσει στον σχεδιασμό λύσεων που απαντούν σε σημαντικά θέματα της καθημερινής τους λειτουργίας.

Το συνέδριο διεξάγεται στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Μάθετε περισσότερα εδώ