Η OTS, στηρίζει για ακόμα μία χρονιά, ως Bronze Χορηγός το 3o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022.
Το Συνέδριο με τίτλο: “Επαγγελματική Ασφάλιση: Σε τροχιά αναπτυξιακού άλματος με επίκεντρο τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις” επιδιώκει να καταγράψει τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης και να αναδείξει τον ρόλο του 2ου πυλώνα ασφάλισης και τη σημασία της λειτουργίας των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης στο εκάστοτε εγχώριο οικονομικό και ασφαλιστικό γίγνεσθαι.
Η OTS προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Διαχείρισης για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης. Η βαθιά γνώση της τεχνολογίας και η μεγάλη εμπειρία της εταιρείας, συνθέτουν μια νέα πρόταση για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης που συνδυάζει την απλούστευση των διαδικασιών και την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας.

Το λογισμικό Open1|OPF είναι ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) για τη διαχείριση των λειτουργιών των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης. Ανήκει στην οικογένεια προϊόντων Open1 της OTS και έχει αναπτυχθεί με καινοτόμες τεχνολογίες διαδικτύου για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών.

Περισσότερα για το Open1|OPF εδώ