Η OTS στηρίζει έμπρακτα, ως χορηγός, τη διεξαγωγή της 32ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Hotel Athens στην Αθήνα.

Στη Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. θα πάρουν μέρος τριακόσιοι, περίπου, εκπρόσωποι από τις Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας. Τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι, κυρίως, το ενεργειακό κόστος και η υποστελέχωση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Δείτε, αναλυτικά: 32η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και του καναλιού της στο YouTube.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η εταιρεία OTS ανέπτυξε, για λογαριασμό της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης, την εφαρμογή E.D.E.Y.A. – Water Quality App. Ο πολίτης αποκτά γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις αναλύσεις του πόσιμου νερού (μικροβιολογικές, χημικές και ραδιενέργειας), ώστε να γνωρίζει για την καταλληλότητα και την ποιότητα του νερού που πίνει όπου κι αν βρίσκεται, σε όλη την Ελλάδα.