Η OTS στηρίζει ως χορηγός, για ακόμα μία χρονιά, το 4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Το συνέδριο εκκίνησε τις εργασίες του σήμερα Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση.

Το 4o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης με τίτλο: «Σε σταυροδρόμι το μέλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Αναγκαιότητα άμεσων μεταρρυθμίσεων για αναπτυξιακή ώθηση», αποσκοπεί στην καταγραφή των εξελίξεων που έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης αλλά και του συνταξιοδοτικού – ασφαλιστικού συστήματος γενικότερα.

Λογισμικό για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης από την OTS

Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της OTS, Open1|OPF (Occupational Pension Funds), προσφέρει τη μοναδική, για τα ελληνικά δεδομένα, λύση για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Απλοποιώντας σημαντικά τις διαδικασίες ενός Ταμείου, συγκεντρώνει σε ένα σύστημα όλες τις λειτουργίες του Ταμείου και ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χρόνο από την αίτηση έως την χορήγηση των παροχών. Το Open1|OPF καλύπτει όλους τους τύπους των συνταξιοδοτικών παροχών και προσαρμόζεται στις αυξανόμενες ανάγκες τους.

Δείτε, αναλυτικά: Open1|OPF, Λογισμικό για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ)

Επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@ots.gr ή στο τηλέφωνο: 231 059 0100 για μία παρουσίαση των λύσεών μας.