Το Σάββατο 10/02, πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας της OTS για το 2024. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε όλη η κοινότητα της OTS, με εργαζομένους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εορταστικό γεύμα, πλαισιωμένο με ζωντανή μουσική, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την παρέα των ομάδων τους και των συναδέλφων τους. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν η μεγάλη κλήρωση των δώρων για όλους τους εργαζόμενους, καθώς και η ψυχαγωγική απασχόληση, αλλά και τα δώρα, για τα παιδιά των εργαζομένων. Tέλος, η κοπή της βασιλόπιτας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τη τυχερή ομάδα που θα κέρδιζε το φλουρί, να διοργανώσει μια ομαδική δραστηριότητα της επιλογής της.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την εκδήλωση ήταν η τελετή απονομής των Loyalty Awards, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν 24 εργαζόμενοι για την αφοσίωση και τη συνεισφορά τους στο όραμα της OTS, για πάνω από 20 χρόνια. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της OTS, κ. Σπύρο Παμπουκίδη, με τους τιμώμενους να μοιράζονται προσωπικές ιστορίες και αναμνήσεις από το ταξίδι τους με την OTS. Η τελετή απονομής αποτέλεσε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για όλους τους παρευρισκόμενους, εργαζόμενους παλιούς και νέους, συγγενείς αλλά και φίλους των βραβευθέντων και θα μας μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό ακόμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να συνεχιστεί με υγεία και δημιουργικότητα.