Τι καλύτερο από το να μπορείς να βρεις ένα αρχείο, όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι ώρα κι αν είναι, από οποιαδήποτε συσκευή; Τέλος στα καλώδια! Το μέλλον είναι στο cloud.

Σήμερα και έπειτα από μια δύσκολη περίοδο πανδημίας και γενικού lockdown, όλοι οι Φορείς και οι Επιχειρήσεις συνειδητοποίησαν την αξία μιας επένδυσης σε κεντρικές υπολογιστικές υποδομές, για να διασφαλίσουν την επιχειρησιακή τους συνέχεια και την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η OTS προσφέρει τη δυνατότητα μετάβασης στο cloud, ώστε οι επιχειρήσεις και οι φορείς να μπορέσουν να συνεχίσουν την λειτουργία τους, χωρίς κανένα πρόβλημα, σε οποιαδήποτε συνθήκη προκύψει.

Οι διαδικασίες γίνονται πιο ευέλικτες, καθώς δεν απαιτείται φυσικός χώρος για την διεκπεραίωσή τους και μπορούν πλέον να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.

Η δαπανηρή συντήρηση του εξοπλισμού μειώνεται δραματικά, κάτι που βοηθά τους φορείς να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες, προκειμένου να επιταχύνουν τις διαδικασίες και να βοηθήσουν τους εργαζομένους να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά, γρήγορα και εύκολα.

Με την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών της OTS, οι επιχειρήσεις και οι φορείς έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην σταδιακή μετάβαση στο cloud, με μια ομαλή μετατόπιση των διαδικασιών τους σε περιβάλλον «νέφους» (cloud) και να επωφεληθούν από τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία.

Έχετε απορίες;

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τ 2310590100

Ε sales@ots.gr