Το 14ο OTS Forum, με οδοδείκτη το συνεργατικό πλαίσιο και το ψηφιακό αύριο της Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ολοκλήρωσε σήμερα Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, τις τριήμερες εκδηλώσεις του στο Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη.

Την τελευταία ημέρα τα ηνία των συζητήσεων για την Αυτοδιοίκηση του 2030 και το μέλλον των πόλεων, ανέλαβαν, σε στρογγυλό τραπέζι, Αιρετά πρόσωπα και καταρτισμένα στελέχη εταιρειών με πολυετή εμπειρία στον χώρο.

Για ακόμα μία χρονιά, η συμμετοχή συνέδρων και εκπαιδευτών λειτούργησε με πλήρη αρμονία και συντονισμό επαγγελματικού επιπέδου.

Βέβαια, όπως σε κάθε OTS Forum, μεριμνήσαμε ώστε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά. Εκτός από όσα, με επιμέλεια, φροντίσαμε να παρέχει το ξενοδοχείο για την αψεγάδιαστη φιλοξενία των πελατών και των συνεργατών μας, διοργανώσαμε και την αναμενόμενη μουσική μας βραδιά. Στα OTS Forum θέλουμε να περνάμε και καλά, εκτός των άλλων…και δεν το κρύβουμε!

Οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 15ου OTS Forum, του καθιερωμένου ετήσιου ραντεβού των εκπροσώπων της Δημόσιας Διοίκησης, έχουν ήδη ξεκινήσει…

To 14ο OTS Forum στήριξαν:

Μεγάλοι Χορηγοί: CISCO, DT&S, COSMOTE, E.Y. Ελλάδος, Lever A.E. Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Χορηγοί: Alfaware, ΑΩΖ, Blue Value, Crowdpolicy, EuroConnect, Greek Fintech Cluster, Μεσόγειος Α.

Υποστηρικτές: ACS Services, Collectives, EPI Systems, Innosec, Prisma Electronics 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Governet, ICT tplus, ICT Weekly

Δείτε στους συνδέσμους, που ακολουθούν:

Με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησε το 14ο OTS Forum στην Αλεξανδρούπολη

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο τραπέζι των συζητήσεων του 14ου OTS Forum