«Πέφτει» η αυλαία σήμερα Παρασκευή, 26 Μαΐου, για την έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας Beyond Expo, στο πλαίσιο της οποίας έλαβε χώρα το 4ο OTS Roadshow για το 2023.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, παρουσία αυτοδιοικητικών εκπροσώπων και φορέων.

Η Νέα Γενιά cloud προϊόντων της OTS, Open1

Συνοδοιπόρος στο όραμα υλοποίησης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Οργανισμών, η OTS παρουσίασε, στο 4ο OTS Roadshow της χρονιάς, τη Νέα Γενιά προϊόντων της, Open1.

Αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (Cloud, IoT, Big Data και AI), με επίκεντρο τον πολίτη, παρέχεται μια μοναδική εμπειρία, απλοποιώντας τις διαδικασίες και μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος εξυπηρέτησής του.

Για τις εμπειρίες τους από τη χρήση των εφαρμογών της OTS και τα οφέλη που προέκυψαν για τους Οργανισμούς, μίλησαν εκπρόσωποί τους που συνεργάζονται με την εταιρεία. Η ποιότητα των εισηγήσεων και οι προτάσεις που τέθηκαν στο τραπέζι, καθιστούν το OTS Roadshow ένα πολυαναμενόμενο ραντεβού ανταλλαγής απόψεων και καλών πρακτικών.