Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η δεύτερη διαδικασία προσλήψεων της OTS για το 2022. Για το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, οι επικρατέστεροι υποψήφιοι συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, οργανώθηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν σε βιωματικές ασκήσεις. Η ομαδικότητα, το πάθος και ο ενθουσιασμός που έδειξαν όλοι και όλες ήταν πραγματικά μοναδικά! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους να εργαστούν στην ΟΤS και για αυτό το πρωινό του Σαββάτου που μοιράστηκαν μαζί μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες τα καλύτερα!

*Η διαδικασία προσλήψεων της OTS πραγματοποιείται 2 με 3 φορές το χρόνο. Οι θέσεις που ανοίγουν συνήθως είναι για Σύμβουλους Εξυπηρέτησης Πελατών και Software Developers. Η ανάρτησή τους γίνεται στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα «Θέσεις Εργασίας» και στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας.

Εάν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας και να εργαστείς μαζί μας, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο cv@ots.gr. Συγχρόνως μπορείς να εγγραφείς στο Newsletter για να ενημερώνεσαι άμεσα όταν ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας.

Εάν ενδιαφέρεσαι να πραγματοποιήσεις την Πρακτική σου Άσκηση μαζί μας, μπες εδώ.

 

Join OTS team!