Το Σάββατο, 4 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη Βιωματικά Εργαστήρια, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πρώτης Διαδικασίας Προσλήψεων στην OTS για το 2023.

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων αυτών, οι υποψήφιοι, από Αθήνα, Κοζάνη και Θεσσσαλονίκη, οργανώθηκαν σε ομάδες, με σκοπό τη μεταξύ τους συνεργασία για την επίλυση βιωματικών ασκήσεων. Ομαδικότητα, πάθος και ενθουσιασμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα όλων όσων έλαβαν μέρος.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους να εργαστούν στην ομάδα της OTS καθώς και για την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.

Εργασία στην OTS

Η OTS πραγματοποιεί Διαδικασία Προσλήψεων 2 με 3 φορές τον χρόνο, αναζητώντας νέους και νέες για τις θέσεις των Συμβούλου Εξυπηρέτησης Πελατών και Software Developer. Βρείτε τη σχετική πληροφορία στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, στην ενότητα «Θέσεις Εργασίας» καθώς και στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Εάν επιθυμείς να εργαστείς μαζί μας, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο cv@ots.gr. Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για τις νέες θέσεις εργασίας και μέσα από το Newsletter μας.

Βρες εδώ οτιδήποτε αφορά στην Πρακτική σου Άσκηση και γίνε μέλος της ομάδας μας!

Αναρωτιέσαι πώς είναι η ζωή στην OTS; Ακολούθησε τη σελίδα μας στο Instagram @ots.life.

Let’s grow TOGETHER