Το πρώτο OTS Roadshow για το 2023 έριξε «αυλαία» την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, στην πόλη του Ναυπλίου.

Τη θεματολογία των εισηγήσεων πλαισίωσαν οι cloud λύσεις και υπηρεσίες που παρέχει η ΟΤS, για την ψηφιακή μετάβαση του Δημόσιου τομέα. Εκπρόσωποι φορέων μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τα οφέλη αναθεώρησης και επανασχεδίασης του τρόπου εργασίας τους, υιοθετώντας τα συστήματα νέας γενιάς της OTS, Open1.

Παράλληλα, στο OTS Roadshow του Ναυπλίου, βαρύτητα δόθηκε και στο κομμάτι εφαρμογής του Εσωτερικού Ελέγχου. Στέλεχος της εταιρείας Blue Value παρουσίασε τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις, τις καλές πρακτικές κι έδωσε απαντήσεις σε ζητήματα που προκαλούν, μέχρι και σήμερα, σύγχυση στα στελέχη των Οργανισμών.

Η φιλοσοφία των OTS Roadshows

Κάθε χρόνο, ως εταιρεία, διοργανώνουμε σε επιλεγμένες πόλεις τα OTS Roadshows. Πρόκειται για ενημερωτικές ημερίδες, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε όλες, σχεδόν, τις περιφέρειες ενότητες της χώρας, για να καταλήξουμε, στο τέλος της χρονιάς, στο OTS Forum∙ τη μεγαλύτερη, ετήσια διοργάνωση ανταλλαγής καλών πρακτικών για τους ανθρώπους της Δημόσιας Διοίκησης.

Η συμμετοχή στα OTS Roadshows είναι δωρεάν και οι επιδιώξεις αφορούν στην αλληλοενημέρωση και τη συνδημιουργία. Στην OTS, παρέχουμε λύσεις στην καθημερινότητα και σχεδιάζουμε, ΜΑΖΙ, το αύριο.