Το 1ο Συνέδριο Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης έλαβε χώρα χθες, 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental στην Αθήνα. Η OTS ήταν Bronze Sponsor, δίνοντας το δυναμικό «παρών» με το νέο Λογισμικό της για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών, ο υπουργός εργασίας κ. Ι. Βρούτσης καθώς και ο κ. Gabriel Bernandino, Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA).

Το Συνέδριο επεδίωξε να αναδείξει τον θεσμό των Επαγγελματικών Ταμείωντα οφέλη και τις αξίες που μπορούν να προσδώσουν στην κοινωνία, την οικονομία και τις επιχειρήσεις με την εξασφάλιση ενός επαρκούς συνταξιοδοτικού εισοδήματος και τη διατήρηση ενός αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου κατά τη λήξη του επαγγελματικού βίου των εργαζομένων.

Η OTS, πιστεύει και στηρίζει το θεσμό των Επαγγελματικών Ταμείων και πρωτοπορεί στον ελληνικό χώρο στον τομέα αυτό. Ήταν εκεί για να παρουσιάσει το νέο λογισμικό για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης, το οποίο χρησιμοποιεί ήδη το ΕΤΕΑΠΕΠ. Το ολοκληρωμένο αυτό σύστημα αποτελεί ένα εργαλείο που αναβαθμίζει τις διαδικασίες των Ταμείων. Μειώνει δραστικά το χρόνο που απαιτείται για διεκπεραίωση υποθέσεων καθώς απλοποιεί τις διαδικασίες της αίτησης αλλά και διεκπεραίωσης των αιτήσεων. Φέρνει την καινοτομία του να συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες σε μία οθόνη, μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης.

 

Περισσότερα στο https://opf.open1.eu/