Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χανίων, Τάσος Αλόγλου, παρευρέθηκε στο 14ο OTS Forum στην Αλεξανδρούπολη. Μίλησε για την «επόμενη» ημέρα του δήμου, τη συνεργασία με την OTS και τον ενεργό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην οικονομία της χώρας.

Όσον αφορά στον ετήσιο θεσμό των OTS Forum και στο ευρύτερο πλαίσιο διεξαγωγής τους, ο Τάσος Αλόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μία καινοτόμα πρωτοβουλία, η οποία, σε επίπεδο χώρας, δεν βρίσκει πολλές επιχειρήσεις να αναλαμβάνουν τη διοργάνωση ενός τέτοιου Forum. Eκτός του ότι συζητάμε προβλήματα της Αυτοδιοίκησης, γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας και δημιουργούμε ομάδες, μέσα από τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα αποτελέσματα».

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Χανίων

Παρά την οικονομική δυσφορία που προκάλεσε η πανδημία, η περίοδος αυτήν αποτέλεσε, παράλληλα, και μία καλή ευκαιρία για την τεχνολογική ανάπτυξη του Δήμου Χανίων, με αποτέλεσμα να σημεωθεί αύξηση των εσόδων του.

Την προσπάθεια του Δήμου Χανίων για την Ψηφιακή αυτή Μετάβαση ενίσχυσε το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της OTS, με ναυαρχίδα της συνεργασίας το  i – PARK CHANIA∙ την εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης.

Δείτε αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Χανίων, Τάσος Αλόγλου, στο 14ο OTS Forum: