Η Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εγκαινιάζει το σύστημα κρατήσεων της OTS, Open1|Booking, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα προγραμματίζονται μέσα από αυτήν τα ραντεβού των ενδιαφερομένων στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Ροδόπης.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στο link: https://booking.open1.eu/pamth-rodopi

Μπαίνει έτσι τέλος στην αναμονή σε «ουρές» και οι πολίτες κερδίζουν χρόνο, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγεται ο συνωστισμός, τόσο γι’ αυτούς, όσο και για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

To Open1|Booking είναι μια πλατφόρμα που διατίθεται μέσω cloud και συνδέει πολίτες που θέλουν να κλείσουν ένα ραντεβού  και τους οργανισμούς που έχουν χώρους προς διάθεση, ή πρέπει να εξυπηρετήσουν κοινό, με ελεγχόμενη προσέλευση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα πρόληψης της εξάπλωσης του Covid.

Το σύστημα δημιουργήθηκε από την OTS για να είναι απλό στην χρήση, να μην χρειάζεται εκπαίδευση και να λειτουργεί σε κινητές συσκευές για όλους τους χρήστες.

Απαντά στις δυο βασικές ανάγκες της επικαιρότητας:

Την δυνατότητα διαχείρισης συγκεκριμένου αριθμού ανθρώπων που κάνουν χρήση ενός χώρου.

Την δυνατότητα ιχνηλάτησης ενδεχόμενων κρουσμάτων Covid, που επισκέφθηκαν τον αντίστοιχο χώρο.

Στο ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 89 Τέυχος Β’ 16 Ιανουαρίου 2021 η ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 3060 υπάρχει η αναφορά για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας.

Για περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας στα: sales@ots.gr

Ή 2310 590100