Σήμερα Δευτέρα 16/01/2023 άνοιξαν οι θέσεις για Πρακτική Άσκηση στην ομάδα της OTS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Κοζάνη. Η Πρακτική Άσκηση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες Οικονομικού/Διοικητικού αντικειμένου και Πληροφορικής.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες θα έχουν της ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους ως Software Developers, Customer Services Consultants ή IT Administrators, ανάλογα με το πεδίο των σπουδών τους.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Πρακτικής της OTS παρέχει όλα τα εφόδια σε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που επιθυμεί να εφαρμόσει όλες τις θεωρητικές γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του/της και να τις εμπλουτίσει, λαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, που ενθουσιάζουν τους πελάτες και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στην οικονομία.

Εάν θέλεις και εσύ να κάνεις την Πρακτική σου Άσκηση στην OTS, μέσω κάποιου Φορέα που συνεργάζεται το Γραφείο Πρακτικής του τμήματός σου, στείλε το βιογραφικό σου εδώ cv@ots.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και το πρόγραμμα πρακτικής στην OTS δες εδώ.

Be an OTS Intern

Follow us on Instagram @ots_gr @ots.life