Πάνω από 650 συμμετέχοντες παρακολούθησαν μέχρι σήμερα ζωντανά τα OTS Webinars, και πολλοί ακόμα, ασύγχρονα, μέσα από το κανάλι της OTS στο Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4uADszWcPaPQaw3sPES4I2xWBixPCld1

Η OTS, αρωγός των Φορέων στην καθημερινότητά τους, στάθηκε και στέκεται δίπλα τους ακόμα περισσότερο σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε. Θεμελιώδης αρχή για την αντιμετώπιση αυτής της δοκιμασίας για εμάς, ήταν να συνεχίσουμε να ενημερωνόμαστε, να εκπαιδευόμαστε και να εξελισσόμαστε και να μείνουμε κοντά στους πελάτες μας.

Έτσι, τα OTS Webinars αποτέλεσαν τον εβδομαδιαίο συνδετικό κρίκο με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να μένουν και αυτοί διαρκώς ενήμεροι για τις νέες λύσεις που μπορούν να τους λύσουν τα χέρια σε αυτήν την περίοδο της «απόστασης», αλλά και σχετικά με κάθε εξέλιξη που πραγματοποιήθηκε αυτήν την περίοδο, στα διάφορα επιχειρησιακά αντικείμενα.

Τα θετικά σας σχόλια πολλά, μας δίνουν τη δύναμη και την έμπνευση να συνεχίσουμε. Επεξεργαζόμαστε ήδη τις προτάσεις για τα θέματα που θα θέλατε να δείτε σε επερχόμενα Webinars και υποσχόμαστε να επιστρέψουμε σύντομα με αμείωτη όρεξη.

«Μπήκαμε» στα σπίτια σας, κι εσείς στα δικά μας. Μείναμε μαζί και συνεχίζουμε…