Με πρωτοβουλία και αντίστοιχη χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τα ραντεβού για το Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 136) από τη Μεγάλη Τρίτη (27/4), για την αποφυγή συνωστισμού θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, με την χρήση της πλατφόρμας της OTS, Open1|Booking. Οι ενδιαφερόμενοι, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, μηχανικοί και πολίτες θα μπορούν να κλείνουν το ραντεβού για την προσέλευσή τους το πρωί της ίδιας μέρας στην πλατφόρμα: https://booking.open1.eu/ktimathess. Στην πλατφόρμα, θα φαίνονται οι διαθέσιμες ώρες για επίσκεψη και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την ηλεκτρονική κράτηση για την ώρα που τους ενδιαφέρει.  Ο δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης χρησιμοποιεί ήδη την πλατφόρμα της OTS για την ελεγχόμενη και ασφαλή προσέλευση των μελών του–δικηγόρων στα τοπικά κτηματολογικά γραφεία και υποθηκοφυλακεία.

Το Open1|Booking υλοποιήθηκε από την OTS κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, για να διευκολύνει την εφαρμογή των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων που προέκυψαν σχετικά με την μαζική προσέλευση του κοινού σε διάφορους χώρους συνάθροισης κοινού. Κάθε οργανισμός που διαθέτει μία ή περισσότερες εγκαταστάσεις κοινού ενδιαφέροντος, έχει την δυνατότητα να καθορίσει μέσω του συστήματος την μέγιστη επιτρεπτή χωρητικότητα και να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τις αντίστοιχες θέσεις, μέχρι την πλήρωσή τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απλά και γρήγορα να προγραμματίσουν το ραντεβού τους ηλεκτρονικά.

Πολλοί φορείς, δημόσιοι και μη, έχουν ήδη δείξει την εμπιστοσύνη τους στη συγκεκριμένη πλατφόρμα αξιοποιώντας την καθημερινά. Προστατεύουν έτσι την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και εξασφαλίζουν τη σωστή ροή και τον προγραμματισμό των ραντεβού με το κοινό.

Περισσότερα για την πλατφόρμα Open1|Booking της OTS εδω

Για μία live παρουσίαση της πατφόρμας επικοινωνήστε στα sales@ots.gr ή στο 2310 590100