Το 6ο OTS Roadshow της χρονιάς θα λάβει χώρα στη Λάρισα και απευθύνεται στις ΔΕΥΑ όλης της Ελλάδας. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Grecotel Larissa Imperial την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, και ώρες 09:30 – 13:30.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός και ζητήματα που αφορούν σε θέματα χρηματοδοτήσεων των ΔΕΥΑ θα βρίσκονται στο επίκεντρο των εισηγήσεων. Παράλληλα, εκπρόσωποι των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης θα αναλύσουν τις καλές πρακτικές, που εφαρμόζουν, και τα σχέδια για το μέλλον των Οργανισμών ύδρευσης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν, επίσης, τα cloud προϊόντα της OTS, Open1, καθώς και η ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των υδατικών πόρων Open1|YDATA. Θα γίνει εκτενής αναφορά στο πληρέστερο Πληροφοριακό Σύστημα (Σχέδια Ασφάλειας Νερού Open1|WSP) για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της ποιότητας του πόσιμου νερού στην αλυσίδα διανομής του, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.

Βασική φιλοσοφία της Νέας Γενιάς προϊόντων είναι ο επανασχεδιασμός και η ψηφιοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, με επίκεντρο τον πολίτη και την ηλεκτρονική εξυπηρέτησή του.

Υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής για το 6ο OTS Roadshow εδώ και γίνετε μέρος της μεγάλης αυτής κοινότητας ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.