Συνεχίζεται με επιτυχία η αξιοποίηση της πλατφορμας της OTS Οpen1|Booking για την προσέλευση με προσκλήσεις στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Η προσέλευση, η οποία γίνεται μόνο με προσκλήσεις, καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος, εξασφαλίζεται με τη χρήση της πλατφόρμας της OTS.

Εάν το επιλέξει ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να παραλάβει QR code στο e-mail του, με το οποίο θα προσέλθει στο χώρο ή την εκδήλωση που έχει δηλώσει συμμετοχή. Θα χρησιμοποιήσει για να την είσοδό του στο χώρο διεξαγωγής με απλή  επίδειξή  του,  είτε  στο  κινητό,  είτε  εκτυπωμένο.

Η εφαρμογή της OTS Open1|Booking χρησιμοποιείται για τον ηλεκτρονικό προγραμματισμό ραντεβού, ή δήλωση συμμετοχής σε εκδηλώσεις φορέων και οργανισμών. Η χρήση είναι απλή και δεν απαιτείται εκπαίδευση από τους χειριστές του οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν με γρήγορο και απλό τρόπο να δηλώνουν συμμετοχή σε εκδηλώσεις, ή να προγραμματίζουν την προσέλευσή τους σε έναν φορέα, χωρίς ταλαιπωρία και χρονοβόρες αναμονές. Κατά την επίσκεψη στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μπορεί κανείς να δει τα διαθέσιμα  χρονικά διαστήματα και να κάνει την κράτησή του για την υπηρεσία που τον ενδιαφέρει ή απλά να κάνει κράτηση για την εκδήλωση. Δεν απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα.

Περισσότερα για το Open1|Booking εδώ

Ή ρωτήστε μας περισσότερα στο: open1booking@ots.gr

Στο παρακάτω link του δήμου Ωραιοκάστρου μπορεί κανείς να κάνει κράτηση για τη συναυλία στις 14/7: https://booking.open1.eu/oraiokastro