Η πρόσκληση ΑΤ 08 που θα δώσει στους δήμους την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά προς την «έξυπνη πόλη» αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους τελευταίους να δώσουν μία πολύ αναμενόμενη λύση σε ένα πολυεπίπεδο πρόβλημα: αυτό του ελέγχου της στάθμευσης στα αστικά κέντρα.

Η ανάγκη για διαχείριση ελεγχόμενης στάθμευσης στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι πλέον επιτακτική. Τη λύση σε αυτήν την ανάγκη μπορεί να δώσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πληροφοριακών συστημάτων που συμβάλει στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων ενισχύοντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Το προσφερόμενο πλαίσιο λύσεων της OTS στον άξονα των “smart cities” έχει σκοπό να  απλοποιήσει την καθημερινότητα τόσο του οδηγού όσο του φορέα. Για τον οδηγό με την ταχύτατη εύρεση θέσης στάθμευσης και δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής από το κινητό και το δεύτερο για μία ολοκληρωμένη εποπτική εικόνα των εσόδων από τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης αλλά και τη δυνατότητα αναπροσαρμογής της τιμολογιακής πολιτικής αυτού. Η διαχείριση των θέσεων στάθμευσης γίνεται με ορθό και αποδοτικό τρόπο.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα της OTS θα αποφέρει αυξημένα κέρδη στο φορέα, αλλά και θα συμβάλει δραστικά προς μία βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Ειδικότερα:

  • Διευκολύνει τον οδηγό στην εύρεση θέσης μέσω mobile app
  • Περιλαμβάνει εφαρμογή Δημοτικής Αστυνομίας
  • Διαθέτει εφαρμογή συνεργαζόμενων καταστημάτων για ηλεκτρονικές πληρωμές
  • Προσφέρει διαχείριση πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS)
  • Δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης τιμολογιακών πολιτικών.

Ρωτήστε μας για το σύνολο των προτάσεων της OTS για την πρόσκληση Αντώνης Τρίτσης. Περιλαμβάνουν λύσεις για τη συμμετοχή των πολιτών, την αύξηση της εισπρακτικής ικανότητας αυτών, την ορθολογική διαχείριση των εξόδων τους, την ενίσχυση της διοικητικής ικανότητάς τους με τη λύσεις ευέλικτης και απομακρυσμένης εργασίας, αλλά και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών, στο sales@ots.gr ή στο 2310590100.

Δείτε την πρόσκληση Aντώνης Τρίτσης εδώ

Δείτε συνολικά τις προτάσεις της OTS για την πρόσκληση ΑΤ 08 εδώ.