Το Σάββατο 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε τo 2ο OTS OpenTalk στο Grand Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Για ακόμα μία φορά, αποτέλεσε το σημείο συνάντησης των εργαζομένων της OTS αλλά και των συνεργατών της.

Παρουσιάστηκαν ορόσημα της εταιρίας, για τα οποία είμαστε όλοι περήφανοι, όπως η απόκτηση του σήματος ισότητας Share και η πιστοποίηση του Great Place to Work. Τέλος ανακοινώθηκε το 14ο OTS Forum, στις 10-12 Νοεμβρίου 2022, στην Αλεξανδρούπολη.

Κάποιοι συνεργάτες, μοιράστηκαν μαζί μας ιστορίες που αφορούσαν την τεχνολογική και ψηφιακή εξέλιξη των φορέων στα τελευταία χρόνια. Ιστορίες που ανέδειξαν τη μεγάλη πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια με την αρωγή όλων των εταιριών πληροφορικής.

Η μέρα αυτή ήταν μία αφορμή για έναν απολογισμό του 2021, που ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την OTS, με νέες συνεργασίες και υλοποιήσεις σπουδαίων έργων, που φέρνουν όφελος στη ζωή των πολιτών. Ο σκοπός μας είναι πάντα, η  καθημερινότητα των πολιτών, να βελτιώνεται.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας, όπου κληρώθηκαν πολλά δώρα, τόσο για τους εργαζόμενους ατομικά, όσο και τμηματικά. Η ομαδικότητα είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος στην κουλτούρα της OTS και με βάση αυτήν πορευόμαστε πάντα. Μετά από το κενό της προηγούμενης χρονιάς, λόγω υγειονομικών περιορισμών, η εκδήλωση ήταν υβριδική, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους ήθελαν να παραβρεθούν δια ζώσης, αλλά και στους υπόλοιπους να είναι συμμέτοχοι, έστω και ψηφιακά.