Ολοκληρώθηκε το 3ο OTS OpenTalk για το 2022, το Σάββατο 28 Μαΐου.

Η θεματολογία κινήθηκε πάνω σε δύο άξονες: τις λύσεις της OTS για τις Έξυπνες Πόλεις ( Smart Cities ) και τα αποτελέσματα από την Eτήσια Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών.

Οι Έξυπνες Πόλεις ( Smart Cities ) είναι ένας βασικός πυλώνας της στρατηγικής της OTS και ο λόγος είναι απλός: Στην OTS, εστιάζουμε προς μία βασική κατεύθυνση· στην ανάγκη των πολιτών και το πώς θα εξυπηρετηθούν καλύτερα στην καθημερινότητά τους.

Οι εφαρμογές μας έχουν στόχο να αυξήσουν την ικανοποίηση των πολιτών, γιατί αυτό είναι μία Έξυπνη Πόλη· μία πόλη απαλλαγμένη από περιττές διαδικασίες, μετακινήσεις και γραφειοκρατία. Γι’ αυτό και αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, κατασκευάζοντας web και cloud εφαρμογές.

Επιθυμία μας είναι η αυτοματοποίηση και όχι η απλούστευση των διαδικασιών των φορέων.

OTS OpenTalk Smart Cities

Η δεύτερη ενότητα του OpenTalk αφιερώθηκε στην Ετήσια Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών της OTS.

Η ανατροφοδότηση των πελατών μας είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς μας βοηθά να βελτιωθούμε, αξιοποιώντας τα σχόλια των ανθρώπων που αφιέρωσαν τον χρόνο τους για αυτό. Σκύβουμε πάνω από αυτά, χαμογελούμε με τα θετικά σχόλια και σχεδιάζουμε άμεσα τα βήματα βελτίωσης, όπου αυτά υποδεικνύονται.

Ζητούμε πάντα την πολύτιμη συνδρομή των πελατών μας, γιατί μαζί τους μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Παράλληλα με την εσωτερική συνάντηση της OTS, πραγματοποιήθηκε και ένα παιδικό  εργαστήρι βιβλιοδεσίας. Οι μικροί φίλοι που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μόνοι τους το πρώτο τους βιβλίο σε μία πρώτη γνωριμία με αυτήν την τόσο παλιά και εντυπωσιακή τέχνη. Τη δράση συντόνιζε το Βιβλιοδετείο.

OTS OpenTalk OTS OpenTalk