Έπειτα από την μεγάλη απήχηση του 2ου OTS Roadshow και μετά την απαίτηση πολλών ενδιαφερομένων να επαναληφθεί η εκδήλωση, σας προσκαλούμε στο 3ο OTS Roadshow, στην Θεσσαλονίκη.
Η εκπαιδευτική ημερίδα θα έχει ως κύριο αντικείμενό της τη μετάβαση των φορέων στα νέα Λογιστικά Πρότυπα του Προεδρικού Διατάγματος 54. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι νέες web και cloud εφαρμογές open1, οι οποίες θα βοηθήσουν τους οργανισμούς στην ψηφιακή τους μετάβαση και στην αναβάθμιση των διοικητικών τους λειτουργιών.
Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Δημοσίου Τομέα (IPSAS) τίθενται σε εφαρμογή για τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης από 01/01/2023.
Η OTS, εφαρμόζει ήδη από 01/01/2019 το νέο λογιστικό πρότυπο σε 12 φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης. Επιπροσθέτως, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) είναι ο πρώτος φορέας της Γενικής Κυβέρνησης που εφαρμόζει το νέο λογιστικό σχέδιο, από την τρέχουσα οικονομική χρήση, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Οικονομική Διαχείριση- OTS” και τα πρόσθετα ψηφιακά εργαλεία που αναπτύχθηκαν για να διευκολύνουν την μετάβαση αυτήν.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2022, διά ζώσης, στην Θεσσαλονίκη, στο Grand Hotel Palace.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Δηλώστε συμμετοχή εδώ