Σας προσκαλούμε στο 7ο OTS Webinar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 21/5, στις 09.30, σε συνεργασία με την εταιρεία Blue Value και θα αναπτυχθεί το θέμα:

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ

Η περίοδος που διανύουμε ανέδειξε την ανάγκη για την παροχή απομακρυσμένων λύσεων και υπηρεσιών προς τους Πολίτες, καθώς και την ανάγκη της έγκαιρης και σωστής πληροφόρησης του κοινού. Μέσω της τεχνολογίας και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, ένα μήνυμα μπορεί να φτάσει άμεσα σε όλους τους αποδέκτες, ενώ επιτυγχάνεται η αμφίδρομη επικοινωνία και η διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας, κάθε φορέα του Δημοσίου.

  • Εφαρμογή 4myCity.

Το 4myCity, αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας των Πολιτών με τον Δήμο τους. Είναι η εφαρμογή διαχείρισης αναφορών, προβλημάτων και προτάσεων βελτίωσης της πόλης σας.

 Mέσω της εφαρμογής, με απλό και εύχρηστο τρόπο, παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες, να καταγράφουν τα προβλήματα που συναντούν στην περιοχή τους (με κείμενο, φωτογραφία ή βίντεο) και να ενημερώνουν ηλεκτρονικά τον αρμόδιο Φορέα, χρησιμοποιώντας τον browser ή το κινητό τους. Μέσα από το ίδιο σύστημα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα, τις καταγγελίες, τις αναφορές τους ή και τις προτάσεις τους. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στο φορέα να παρακολουθεί τη ροή των εργασιών και την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με το αίτημα που υποβάλλεται, ενώ στο σύστημα μπορούν να καταχωρηθούν και να παρακολουθούνται και αιτήματα που φτάνουν στο φορέα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικά, με αυτοπρόσωπη παρουσία ή μέσω mail.

  • Ιστοσελίδες και social media:

Στο webinar θα αναδειχθεί η σημασία της συνεχούς ροής ειδήσεων στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως πρέπει να διαμορφώνεται σωστά το περιεχόμενο ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή επικοινωνία του μηνύματος και θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε επικοινωνιακού μέσου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

 

Σας περιμένουμε στην οθόνη μας!