Η ομάδα της OTS έχει προγραμματίσει, για τον μήνα Μάιο, να βρίσκεται στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνουν το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωποι της εταιρείας θα παρευρεθούν στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, ώστε να συνομιλήσουν με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για τη δραστηριότητα, το αντικείμενο και τις αξιοποιήσιμες τεχνολογίες της OTS. Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν και για τις ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης και Επαγγελματικής Εξέλιξης.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (3-5/5)

Σήμερα Τετάρτη, 3/5, μέλη της ομάδας της OTS θα βρίσκονται στην τελετή έναρξης, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου μπορούν να πραγματοποιήσουν online συνεντεύξεις, διάρκειας 15 λεπτών, με στελέχη της OTS μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, προκειμένου να ενημερωθούν για την εταιρεία και τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης στην ομάδα της.

Όσοι και όσες επιθυμούν να προγραμματίσουν τη δική τους συνάντηση, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα Eventora και να δουν τις διαθέσιμες ώρες και ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΑΠ (5-6/5)

Το Σάββατο, 6 Μαΐου και ώρες 10:00-15:00, η ομάδα της OTS θα συμμετέχει στην ενότητα «Δικτύωση με τις Επιχειρήσεις» της εκδήλωσης του Γραφείου Διασύνδεσης του ΕΑΠ, στο ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη προγραμματιστεί συνεντεύξεις με φοιτητές/τριες και απόφοιτους του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Παράλληλα, θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος για δικτύωση με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

“CAREER PROSPECTS” – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Τρίτη, 9/5, η OTS θα βρίσκεται στο Κόκκινο Κτήριο (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ 10:00 με 18:00. Εκεί θα πραγματοποιηθούν 1 – 1 συνεντεύξεις, με προκαθορισμένα ραντεβού φοιτητών/τριών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα Eventora και να προγραμματίσουν τη δίκη τους διά ζώσης συνέντευξη.

Μέσω της συμμετοχής στις Ημέρες Καριέρας των Πανεπιστημίων, παρέχεται η δυνατότητα σε φοιτητές/τριες και απόφοιτους των Ιδρυμάτων να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, να γνωρίσουν επιχειρήσεις και να αποκτήσουν μια άμεση βιωματική εμπειρία της διαδικασίας προσλήψεων, που απαιτείται για την ένταξή τους στο ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης.

JOIN OTS TEAM!