Η OTS με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της Πιστοποίησης του Great Place to Work® (CERTIFIED by Great Place to Work®), για το έτος 2023, μετά από μία μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση Great Place to Work αφορά σε μία εξωτερική έρευνα ικανοποίησης των υπαλλήλων ενός οργανισμού. Βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση σχετικά με την εμπειρία των απασχολούμενων από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Για ακόμα μία χρονιά, η OTS διακρίθηκε ως ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, με το 85% των εργαζόμενων να το επιβεβαιώνουν στην ερώτηση της έρευνας, εάν θεωρούν ότι είναι ένα ιδανικό μέρος για να εργάζεσαι. Η ανανέωση της πιστοποίησης Great Place to Work® αντανακλά την κουλτούρα της OTS, η οποία βασίζεται στον σεβασμό, την ευγένεια, την εμπιστοσύνη και την υπευθυνότητα. Η OTS, μέσα από ένα σύνολο ενεργειών και παροχών, διασφαλίζει την μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους εργαζόμενους, την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των ικανοτήτων τους και προσφέρει ένα περιβάλλον όπου ο καθένας μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητές του και να προσφέρει έργο υψηλής αξίας για όλη την κοινωνία.

Στην ΟΤS πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας οδηγούν τις εξελίξεις. Είναι το σημαντικό συστατικό του οργανισμού μας, καθώς αυτοί προσφέρουν την καινοτομία, τη σταθερότητα και την ποιότητα που επιδιώκουμε για τους πελάτες μας. Οι άνθρωποί μας συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και καθοδηγούν τις στρατηγικές μας αποφάσεις, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να καλλιεργούμε μία κουλτούρα που θα προωθεί επιτυχημένα την αποστολή μας: τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στις πόλεις.

Η OTS πρωτοπορεί στην ανάπτυξη λογισμικού για Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς εδώ και 30 χρόνια. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Κοζάνη και πάνω από 200 επαγγελματίες στο δυναμικό της, σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα της εταιρείας, με τεχνολογίες cloud και web, προσφέρουν μία σύγχρονη, πρωτοποριακή λύση στους οργανισμούς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, για την απλοποίηση των καθημερινών τους εργασιών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.