Η ομάδα της OTS, το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται στις Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ στην Αθήνα.

Προσκαλούμε όλους τους νέους και τις νέες να προσέλθουν στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα μας και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, εργασίας και πρακτικής άσκησης στην OTS. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τη διαδικασία προσλήψεων που βρίσκονται σε ισχύ την περίοδο αυτήν.

Μέσω της συμμετοχής στις Ημέρες Καριέρας, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την εμπειρία των συνεντεύξεων, να προσανατολιστούν στο κατάλληλο, για αυτούς, εργασιακό περιβάλλον καθώς και να ενημερωθούν για τους τρόπους που μπορούν να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση της ΔΥΠΑ, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εργαστήρια συμβουλευτικής καθώς και παρουσιάσεις Στελεχών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μεταξύ των ομιλητών, το «παρών» θα δώσουν και εκπρόσωποι της OTS.

Εάν θέλεις να κάνεις τη διαφορά συμμετέχοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, που ενθουσιάζουν τους πελάτες και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία και την οικονομία, τότε έλα να γνωριστούμε από κοντά.

Μάθε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην OTS, εδώ.

Join OTS Team